חילזון בפיצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מקוה שהוא לא היה קלוי, כי אם כן זה אומר שזה לא מהקרטון...

• הוסף לסימניות
עדיף ללקק קרטיב, ולמצוא בתוכו מקק? (מעשה שהיה)

• הוסף לסימניות
אנו הזמנו פיצה ומצאנו שערות בפנים,
התקשרתי לחנות לשאול עם זה כלול בתוספות או תשלום בנפרד,
(יש לצייין שהמוכר שותמ"צ ויש לו זקן גדול):)

• הוסף לסימניות
אני קורא את התגובות פה וממש מזדעזע!!! משום מה זכרתם רק את עצמכם ואת בעל הפיצה
מה עם החילזון??? עליו חשבתם ??? מישהו ממכם ניסה פעם לשבת שעה בתוך מגש פיצה רותח ???
אני חושב שקודם כל צריך לשחרר אותו לטבע כמובן לא לפני שיבקר אצל יועץ חלזונות .
כ״כ יש היום חומרי ניקוי מעולים בהם תוכלו להעזר על מנת לצחצח את ביתו של השבלול מהגבינה
ולסיום בעל מקרה של פיצוי תעבירו חצי לחילזון והוא רחום יכפר עוון... 

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;672768:
קנינו היום פיצה מחנות ידועה בהשגחת מהדרין ועל משולש אחד היה חילזון קטן, (כנראה מהקרטון) כמובן שהתקשרתי בהיסטריה לחנות ומיד קבלנו מגש חדש בתוספת התנצלות, אבל כבר יצא לנו כל התאבון מהפיצה... מה הייתם עושים במצב כזה? אם זו לא היתה הלשנה הייתי פונה למשרד הבריאות, לדעתכם יש סיכוי לקבל פיצוי?:eek::eek::eek:
תמיד מצחיקים אותי אלה שקורה להם מקרים שקורים לכל אדם בעולם באיזה שהיא צורה. והם בונים על דירה מתביעות...
(אגב חילזון זה בשר עלול להיות טעים... (: )

• הוסף לסימניות
אלוקים, רק שהאשכול הזה לא יהפוך להיות עוד אשכול הזוי ומגעיל (סליחה על הביטוי, אבל זה כבר מעלה בחילות... ע"ע המקק...) של "מה היצור ההזוי ביותר שמצאתם באוכל שלכם????" או "יחסי מגעיל - נגעל: חרקים ומאכלים בדו קיום"....
פליזזזזזזז, אנחנו בהפסקת אוכל עכשיו!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה