- הוסף לסימניות
במקרה שלי זה רכב ליסינג שרשום ע"ש העבודה, כל ההוצאות עליהם כולל דלק. אני בסה"כ נוהגת עליו. שום דבר מעבר לזה לא קשור אלי. וכמובן משלמת את הדוחותאגב, מה זה אומר רכב חברה?
במקרה שלי זה רכב ליסינג שרשום ע"ש העבודה, כל ההוצאות עליהם כולל דלק. אני בסה"כ נוהגת עליו. שום דבר מעבר לזה לא קשור אלי. וכמובן משלמת את הדוחותאגב, מה זה אומר רכב חברה?
כמה עלו הדוחות? על מה ולמה?במקרה שלי זה רכב ליסינג שרשום ע"ש העבודה, כל ההוצאות עליהם כולל דלק. אני בסה"כ נוהגת עליו. שום דבר מעבר לזה לא קשור אלי. וכמובן משלמת את הדוחות![]()
לי זה ליסינג פרטיבמקרה שלי זה רכב ליסינג שרשום ע"ש העבודה, כל ההוצאות עליהם כולל דלק. אני בסה"כ נוהגת עליו. שום דבר מעבר לזה לא קשור אלי. וכמובן משלמת את הדוחות![]()
נסיעה בנת"צ (500 ש"ח) . חניה בכחול לבן בלי פנגו (250).כמה עלו הדוחות? על מה ולמה?
לא ממש מבינה בזה. שלי נקרא פרתיפעולילי זה ליסינג פרטי
זה אותו דבר?
בלי עין הרע משכורת מכובדת לעירייהנסיעה בנת"צ (500 ש"ח) . חניה בכחול לבן בלי פנגו (250).
לא ממש מבינה בזה. שלי נקרא פרתיפעולי
סתם ככה מעניין אותי על הפרטיתפעולינסיעה בנת"צ (500 ש"ח) . חניה בכחול לבן בלי פנגו (250).
לא ממש מבינה בזה. שלי נקרא פרתיפעולי
משתדלת לעזור לפרנס את כולם..בלי עין הרע משכורת מכובדת לעירייה
אני לא מבינה בזה כלום האמת. קיבלתי את הרכב אמרתי תודה ובזה הסתכם הידע שליסתם ככה מעניין אותי על הפרטיתפעולי
יש מצ בבפרטי?
לי יש חבות של כחול לבן בלי עין הרע 400 שקלמשתדלת לעזור לפרנס את כולם..
אוקייאני לא מבינה בזה כלום האמת. קיבלתי את הרכב אמרתי תודה ובזה הסתכם הידע שלי![]()
אולי יש פה אשכול בנושא או שאפשר לפתוח.אוקיי
כי היו לי כמה שאלות על התחום
טוב, לא נורא מקווה שאמצא מישהו שכן מבין...
אני לא רוצה לפתוח את זה יותר מדיאולי יש פה אשכול בנושא או שאפשר לפתוח.
אוקיאני לא רוצה לפתוח את זה יותר מדי
פוחד להזדהות...![]()
אני מכיר מהפרסומותאוקי
אז אפשר לבדוק עם שלמה- יש להם את המסלול הזה
אם הדלק על החברה.. זה כבר די נחשב שווה בימינו...אני מכיר מהפרסומות
לי יש כיום איזשהוא עסקה ואני צריך לבדוק אם היא שווה לי...
אצלי זה פרטי לגמריאם הדלק על החברה.. זה כבר די נחשב שווה בימינו...![]()
זה לא מדויק. חניה בכחול לבן בלי פנגו (250).
רכב חברה נותנים כפול כדי שיאמרו מי הנהג ואז כשעושים הסבה לנהג הסכום יורד למקורנסיעה בנת"צ- אני על רכב חברה קיבלתי 500, על רכב רגיל 250
נסיעה בנת"צ (500 ש"ח) . חניה בכחול לבן בלי פנגו (250).
ערכתם את ההודעה המקורית וסיבכתם עוד יותר...רכב חברה נותנים כפול כדי שיאמרו מי הנהג ואז כשעושים הסבה לנהג הסכום יורד למקור
כך הבנתי פעם מבעל חברה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים