- הוסף לסימניות
אכן, מי שלא משלם מס הכנסה - לא יהנה מההטבה.למעשה משפחה עם המון ילדים שיש להם הרבה נקודות זיכוי , כבר לא יקבלו את ההטבה גם אם בני הזוג עובדים?
אכן, מי שלא משלם מס הכנסה - לא יהנה מההטבה.למעשה משפחה עם המון ילדים שיש להם הרבה נקודות זיכוי , כבר לא יקבלו את ההטבה גם אם בני הזוג עובדים?
לא נכוןאכן, מי שלא משלם מס הכנסה - לא יהנה מההטבה.
לא בדיוק-לא נכון
יש מס הכנסה שלילי
שזה אומר שתקבל את העודף גם אם אתה לא משלם מס
אבל לא נראה לי שתרומות זה כמו עודף נקודות זיכוילא בדיוק-
כי אם נגיד אמורים לשלם מס- אבל תורמים מספיק תרומות שלא משלמים מס-
אז לא מקבלים מס הכנסה שלילי- אלא פשוט צריך לתרום פחות
התכנית הרשמית:
צפה בקובץ המצורף 1364084צפה בקובץ המצורף 1364087
צפה בקובץ המצורף 1364091
לתכנית שלנו יש שלוש מטרות מרכזיות:
1⃣ המטרה הראשונה היא הורדת יוקר המחייה - להקל כלכלית על ציבור ההורים העובדים באחד הסעיפים העיקריים ביותר במשפחה - החינוך.
2⃣ המטרה השנייה היא החינוך - להעלות את רמת הפדגוגיה בגנים. אנחנו לא רוצים שהילדים רק ילכו כדי לקבל איזה בייביסיטר, אנחנו רוצים ויודעים שאפשר על ידי שדרוג המערך החינוכי במעונות הללו, לתת לילדים שלנו באמת יתרון בחיים.
3⃣ המטרה השלישית היא להרחיב את המערכת הזאת בהרבה מאוד גנים באופן משמעותי, כדי לאפשר מסגרות מפוקחות למעשה לכל משפחה עובדת בישראל שרוצה להכניס את הילדים שלהם לגנים מפוקחים.
זאת התכנית שלנו, זה ישים אותנו בעצם בקו הראשון של המדינות המפותחות ביותר. אנחנו ניתן לילדים שלנו יתרון עצום בחיים ואנחנו נקל על המשפחות העובדות ונאפשר גם למשפחות שאינן עובדות - לצאת לעבודה.
זו בשורה ענקית. גם במאבק ביוקר המחייה וגם בחינוך של הילדים שלנו.
תבדקי בתלוש שלך אם יורד לך ניכוי מס.תכל'ס
אשמח לשמוע ממי שמבין
אני מורה במשרד החינוך
בעלי אברך
אין לי מושג מה זה נ"ז
אני יודעת שאני לא זכאית למס הכנסה שלילי.
האם אני אקבל את ההטבה?
בנוסף,מה עושים? נרשמים למעון ומי משלם לו?
הסבסוד במעונות המפוקחים 1700 שחזה אומר שמי שלא משלמת מס הכנסה ומקבלת מס הכנסה שלילי
והיה לה עד היום דרגה 3 במעון (1200 ש"ח בערך לחודש)
לא מקבלת הנחה נוספת
וזה חלק גדול מציבור האברכים - כך שהבשורה טובה אבל לא למשפחת אברך ממוצעת
כןזה ניסוח רשמי???
לא בדיוק- נגיד ממצים את כושר ההשתכרות- וצריך לשלם מיסים של עשרת אלפים בשנה-אבל לא נראה לי שתרומות זה כמו עודף נקודות זיכוי
גם מי שלא עובד לא מגיע לו מס הכנסה שלילי כי הוא לא מגיע לתקרת המס
כי הוא צריך למצות את כושר ההשתכרות שלו
אבל עודף נקודות זיכוי בשביל זה נועד ההחזר השלילי
לקבל את הפער ולהשלים אותו
מס הכנסה שלילי זה לא שמבלים חזרה אתעודף נקודות הזיכוי אלא זהו מענק לאנשים שמשתכרים בשכר נמוך ומוגבל בתקרה, כך שיש הרבה אנישם שלא זכאים לו וגם לא משלמים מס ולכן לא יהנו מההטבות החדשותאבל לא נראה לי שתרומות זה כמו עודף נקודות זיכוי
גם מי שלא עובד לא מגיע לו מס הכנסה שלילי כי הוא לא מגיע לתקרת המס
כי הוא צריך למצות את כושר ההשתכרות שלו
אבל עודף נקודות זיכוי בשביל זה נועד ההחזר השלילי
לקבל את הפער ולהשלים אותו
לא כל מי שלא משלם מס - מקבל מס הכנסה שלילי.לא נכון
יש מס הכנסה שלילי
שזה אומר שתקבל את העודף גם אם אתה לא משלם מס
נקודות זיכוי מקבל כל הורה שיש לו ילד בגיל המתאיםגם מי ששולח לגנים פרטיים יקבל את הנקודות זיכוי הנוספות?
אין שום קשר בין הצעת החוק לכותרתנקודות זיכוי מקבל כל הורה שיש לו ילד בגיל המתאים
אפשר לעשות עם החיסכון של המס מה שרוצים כולל לקנות חלב במכולת
לא צריך לשלוח תעודת הוכחה שהילד אכן לומד במעון או אצלך בבית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //