מידע שימושי חיסול חתולים!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם יש חתולים, אין נחשים.
אם יש חתולים, אין עכברים.
אם יש חתולים, אין מקקים.
זה מחיר חצר פרטי, מנקר עיניים(סתם חרוז..).
אנחנו עם אותה בעיה בחיים.
ולפחות בזה מתנחמים..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש גדר משלוש כיוונים גבוהה והצד הרביעי זה הכניסה לחצר שנכנסים עליה מסביב לבניין בקיצור לא שייך לסגור אבל זה מאחורי הבנין אז א''א לא עובר שם...

• הוסף לסימניות
אם יש חתולים, אין נחשים.
אם יש חתולים, אין עכברים.
אם יש חתולים, אין מקקים.
זה מחיר חצר פרטי, מנקר עיניים(סתם חרוז..).
אנחנו עם אותה בעיה בחיים.
ולפחות בזה מתנחמים..
אין עכברים חוסלו מזמן
אין מקקים כי עשינו הדברה
אין נחשים הלוואי שהיה(היינו לוכדים אותם להנאתנו)
אין חצרנו מנקרת עינים
ועל כזאת נחמה נאמר נחמת שוטים!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל.
להשפריץ מים (אכזרי מעט)
לפזר פלפל שחור טחון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תנסי לפזר בחצר של הבית (מהיכן שהחתולים נכנסים) הרבה שברי זכוכית!!!
זה מבריח אותם אחת ולתמיד!! מנסיון (אני נפצתי 20 בקבוקים + 10 פלורוסנטים מסביב לכל החצר (15 מטר אורך) וזה הרחיק אותם לתמיד!!!)
אבל אזהרה! אסור לילדים בזמן הזה להסתובב בחצר

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחזזזזזזזזקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השכנים יבהלו מהפיצוצים

• הוסף לסימניות
לא רק זה עד מתי אני אשאיר את הזכוכיות המנופצות אינני יכולה להישאר כך וברגע שיסולקו שברי הזכוכית יחזרו גם החתולים!!:p:p

• הוסף לסימניות
gallery_subjects_heb.asp

• הוסף לסימניות
לא רק זה עד מתי אני אשאיר את הזכוכיות המנופצות אינני יכולה להישאר כך וברגע שיסולקו שברי הזכוכית יחזרו גם החתולים!!:p:p
אני השארתי בערך שבוע
עקבנו אחרי זה ראינו שהחתולים מנסים פעם ופעמיים להכנס וברחו

• הוסף לסימניות
upload_2018-2-19_15-32-51.png
נמאס מהדבר הזה הצואה שהם משאירים גורמים לי לחשוב על אפשרות של''חיסול חתולים'' ממש כך רעל וחלב ונגמור סיפור
upload_2018-2-19_15-32-51.png

• הוסף לסימניות
ע''ז נאמר כל המרחם על האכזרים סופו שמתאכזר לרחמנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נמאס מהדבר הזה הצואה שהם משאירים גורמים לי לחשוב על אפשרות של''חיסול חתולים'' ממש כך רעל וחלב ונגמור סיפור
עצוב, זה מה שגיליתי אחרי שגירשתי אתמול חתול מהעגלה שלי.
מתלבט אם לזרוק את המזרן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה