דרוש מתכון חיסול מלאי חומרי גלם לקראת פסח

• הוסף לסימניות
מתחילה:
יש לי כמה חבילות פירורי לחם (יש שניצלים מצופים בכמות מספיקה עד שבוע לפני פסח במקפיא..)
יש לכם מתכון שיעזור לי להשתמש בהם בתבונה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פסטה עם פרורים
פשטידת ירקות עם פרורית בבסיס ולמעלה
שעועית ירוקה עם פרורית
פרוסות חצילים לשבת כמו שניצל

• הוסף לסימניות
קציצות בטוסטר פסים.
אין לי מתכון מסודר - זה אלתור של ערב פסח.
אפשר לערבב רק פירורי לחם עם קוטג' ולשים בטוסטר.
אפשר להוסיף ביצה.
אפשר להוסיף תירס/ זיתים/ פטריות וכו'.
אפשר להוסיף גבנ"צ.
כיד הדמיון הטובה עליכם...

• הוסף לסימניות
קציצות טונה
קציצות ירקות
כדורי בשר
קישקע

• הוסף לסימניות
נתנו פה רעיונות מעולים, אבל בכללי סתם עצה,
אני לא משתגעת עם לגמור חומרי גלם לקראת פסח,
יש הרבה ארגונים ששמחים לקבל מוצרי מזון סגורים, בערך בר"ח ניסן אני עוברת ומה שנראה שלא נשתמש אני מעבירה לאנשים שיהנו מזה.
בהצלחה בהכנות!

• הוסף לסימניות
אפשר לצפות גם דג מושט בציפוי דומה לשניצלים ולטגן,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה