חיסון חיסון אנטי D

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי רופא רגיל (משפחה/ילדים) אפשר 3 ברבעון (גם אם הרופא עובד באותו זמן)
ורופא מיוחד 2 ברבעון (אורתופד/עינים וכו)
בכל אופן במכבי זה כך
במכבי זה כך, והחוק המדובר מתייחס לרופא המטפל שזה בד"כ משפחה / ילדים ובמקרה שלנו גינקולוג

• הוסף לסימניות
אם לא יודעים אם הבעל + או -
אחרי הלידה הראשונה אם האמא מינוס והתינוק +
חייב להיות שהבעל +
כי אם שני ההורים -
גם התינוק חייב להיות.

• הוסף לסימניות
כי לא סומכים על נשים :( וד"ל.
בישראל ממליצים לקחת חומצה פולית כבר 3 חודש לפני ההריון
תקנו אותי אם אני טועה אבל הבנתי
שבארה"ב לא סומכים על האשה שתזכור ולכן מחדירים לרחם באופן אקטיבי.

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל משהי

חיסון אנטי די יעיל בשבוע 36?
תודה

• הוסף לסימניות
בישראל ממליצים לקחת חומצה פולית כבר 3 חודש לפני ההריון
תקנו אותי אם אני טועה אבל הבנתי
שבארה"ב לא סומכים על האשה שתזכור ולכן מחדירים לרחם באופן אקטיבי.
לא לא... אין דבר כזה חומצה פולית לתוך הרחם וגם כל העניין זה הרמות בדם כי היא חשובה להתפתחות תקינה של מערכת העצבים של העובר. זה זה עניין של חומצה פולית לאורך זמן ולא אירוע חד פעמי של מתן חומצה פולית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה