- הוסף לסימניות
עובדה:למה?
(הם אפילו הזהירו את הנסיינים לא להיכנס להריון עד זמן מסוים לאחר החיסון השני. למה?)
למה לעובדות קוראים קונספירציות?
לא ניסו על נשים בהריון.
הקונספירציה זה הסיבה שהמצאת לזה.
עובדה:למה?
(הם אפילו הזהירו את הנסיינים לא להיכנס להריון עד זמן מסוים לאחר החיסון השני. למה?)
למה לעובדות קוראים קונספירציות?
אז לכן שאלתי: אם כך, מהי הסיבה של פייזר?עובדה:
לא ניסו על נשים בהריון.
הקונספירציה זה הסיבה שהמצאת לזה.
הענין נדון כבר, באריכות מייגעת, בתחילת מעלה האשכול; יעוש"ה. בהצלחה.למה?
לא נראה לי שאנשים מחפשים להתחסן, מהדעה הרווחת ברחוב נשמע שיש יותר פקפקנים לגביו.ויש כאלו שסתם מצליחים להתקמבן מפה ומשם...
לא עניין של מה שנראה, העניין הוא המציאות. יש המון כתבות על זה בתקשורת (וגם מהיכרות שלי)לא נראה לי שאנשים מחפשים להתחסן, מהדעה הרווחת ברחוב נשמע שיש יותר פקפקנים לגביו.
יש הכל. כנגד כל פקפקן, יש נלהב.לא נראה לי שאנשים מחפשים להתחסן, מהדעה הרווחת ברחוב נשמע שיש יותר פקפקנים לגביו.
ודאי שמחפשים,לא נראה לי שאנשים מחפשים להתחסן, מהדעה הרווחת ברחוב נשמע שיש יותר פקפקנים לגביו.
חסר משמעות לכתוב את המילה תקשורת כהוכחה למשהו שקשור לחיסונים. היא מעולם לא הציגה צד או תמונה אחרת בנושא.לא עניין של מה שנראה, העניין הוא המציאות. יש המון כתבות על זה בתקשורת (וגם מהיכרות שלי)
צודק. רק"קומבינה" ושאר הניקים המתחלפים הם האמינים.חסר משמעות לכתוב את המילה תקשורת כהוכחה למשהו שקשור לחיסונים. היא מעולם לא הציגה צד או תמונה אחרת בנושא.
(אלא אם כן זה נגד ביבי או החרדים, ואז הם באמת בקונפליקט קשה, האומללים.)
דהיינו?!היא מעולם לא הציגה צד או תמונה אחרת בנושא. (אלא אם כן זה נגד ביבי או החרדים, ואז הם באמת בקונפליקט קשה, האומללים.)
לא צריך לקמבןויש כאלו שסתם מצליחים להתקמבן מפה ומשם...
(רוצה לומר, מי עשה מהמקרה של חולה בסרטן + התקפי לב קודמים שמת אחרי החיסון כותרות ראשיות?)דהיינו?!
מי פרסם, למשל, את שני המקרים מהיום?
[אנשי־התשקורת אינם 'נגד' משהו או מישהו; הם בעד סנסצי', וכל המרבה משובח (או מסובך)...].
השאלה היא באיזה רחוב מסתובבים, אפשרי ועוד ניקים מסתובבים ברחובות שבהם נלהבים להתחסן, ואתם מסתובבים ברחובות שכנראה גרים שם קהילות שלא רצים להתחסן.לא נראה לי שאנשים מחפשים להתחסן, מהדעה הרווחת ברחוב נשמע שיש יותר פקפקנים לגביו.
בכל גיל?לא צריך לקמבן
תבואו ל'מאוחדת' ברח' חגי בגי-ם
ותקבלו חיסון
בין התוריםבכל גיל?
בדוק? נכון לאיזה יום? כי א"כ אני שולח לשם אנשים מתחת לגיל 30.בין התורים
וגם ברחוב הטורים
אכן כן [בתוספת 'פלפל', בדמות ידיעה אודות אדם הידוע כאלרגי - שפיתח תסמינים צפויים בעקבות התחסנותו (על־אף ההנחיות, וכנראה שעל־דעת עצמו בלבד)...].(רוצה לומר, מי עשה מהמקרה של חולה בסרטן + התקפי לב קודמים שמת אחרי החיסון כותרות ראשיות?)
להיום ולאתמולבדוק? נכון לאיזה יום? כי א"כ אני שולח לשם אנשים מתחת לגיל 30.
לא באמת הבנתי למה לא לתת זכות קדימה לאנשים בסיכוןבדוק? נכון לאיזה יום? כי א"כ אני שולח לשם אנשים מתחת לגיל 30.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים