נכתב ע"י מנדי שלום;1412837:שמעתי מעוד המון מקומות ועיתונים, אני לא עשיתי, אבל זה בסך הכל לעניות דעתי
נכתב ע"י שושה;1414353:אני מחסנת רק ילד אחד שחולה כל הזמן והמערכת החיסונית שלו נמוכה. לילדים בריאים שבד"כ לא חולים, אין מה לחסן.
ואגב, הרופאים צריכים לעמוד במדדים מול מנהלי הקופה ולכן הם כ"כ משכנעים (ממידע קרוב ביותר..)
הקביעה שככל שיהיו יותר פציינטים בחורף כך הם ירוויחו יותר, היא פשוט מוטעת. מתי שילמת פעם אחרונה לרופא משפחה/ילדים כשביקרת אצלו במרפאה?נכתב ע"י יעל;1414329:אני בשלב זה לא הולכת לחסן..
אבל די ברור שלקופות יש מזה רווח.. ורווח גדול.
מאוחדת הגדילה לעשות עם הפנינג חיסונים. כל ילד מקבל פרס, יש ג'ימבורי והפעלות לילדים וכו',
גם בכללית ראיתי "שי לכל מתחסן" וכו'..
מה האינטרס הגדול שלהם שכולם יתחסנו..
הרי כלכלית שווה להם שהחברה לא יתחסנו וכך יהיה להם יותר פציינטים בחורף,
אני טועה?
אני חסנתי אותו וב"ה לא היו שום תגובות לחיסון,נכתב ע"י Sigalit;1414373:החיסון מחליש זמנית את מערכת החיסון ולכן לא אתן את החיסון לילד שהמערכת החיסונית שלו נמוכה.
יש לי ילדה כזו שאחרי כל חיסון פיתחה חום גבוה לאורך תקופה ארוכה מאד מוירוסים שונים ומשונים ובכלל לא מהחיסון המהונדס שלא גורם לתופעות לוואי. (לדברי אחות הקופה)
הפסקתי לחסן אותה והילדה בריאה בלי עין הרע.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים