דרוש מידע חיסון נגד שפעת כן או לא?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חיסון נגד שפעת זה נגיף מומת כך שלא שייך להיות חולה בשפעת בגללו (בניגוד למה שחושבים)
וזה ודאי עוזר כמו כל החיסונים
אין חיסון שלא עוזר

• הוסף לסימניות
השפעת שהסתובבה עכשיו, שקיבלה את השם המיוחס 'שפעת עולם הישיבות'... לא הושפעה מן החיסון.
יש מלא סוגי שפעת, וכל פעם מנסים לקלוע בחיסון לזן שיגיע, ולא תמיד מצליחים. לכן יעילות החיסון מוגבלת, ולכן נטילתו אינה מומלצת כמו שאר חיסוני החובה.

• הוסף לסימניות
אני התחסנתי, שפעת + קורונה ויומיים אח"כ תפסה אותי השפעת, ונשארה כשבוע.... (אולי כבר "דגרתי" על השפעת בזמן החיסון...)

• הוסף לסימניות
מכירה כאלה שהתחסנו וחלו...
כל שנה עולה הענין הזה מחדש

החיסון לא מונע לחלוטין את התחלואה.
אפשר לחלות אחרי החיסון בשפעת. אמנם רוב האוכלוסיה המחוסנת לא תחלה, אבל חלקם ען
הענין בשפעת הוא לא עצם השפעת.
השפעת לכשעצמה לא מסוכנת
מה שמסוכן זה הסיבוכים שלה.
ואת הסיבוכים מונע החיסון.
ולכן הוא חשוב.
גם אם נחלים בשפע למרות החיסון הסיכוי לפתח סיבוכים הוא אפסי או כמעט אפסי.
וזה דבר חשוב אמוד לאוכלוסיות בסיכון שכוללים מבוגרים, נשים הרות, ילדים קטנים מאוד, בעלי מחלות רקע, מדוכאי חיסון וכיוצ"ב

• הוסף לסימניות
אני התחסנתי, שפעת + קורונה ויומיים אח"כ תפסה אותי השפעת, ונשארה כשבוע.... (אולי כבר "דגרתי" על השפעת בזמן החיסון...)
השפעת דוגרת עשרה ימים בערך כך שדגרה אצלך כבר קודם....

• הוסף לסימניות
השפעת שהסתובבה עכשיו, שקיבלה את השם המיוחס 'שפעת עולם הישיבות'... לא הושפעה מן החיסון.
יש מלא סוגי שפעת, וכל פעם מנסים לקלוע בחיסון לזן שיגיע, ולא תמיד מצליחים. לכן יעילות החיסון מוגבלת, ולכן נטילתו אינה מומלצת כמו שאר חיסוני החובה.
גם אני חליתי בשפעת הזו
ונבדקתי בבית חולים כדי לבדוק אם זו אכן שפעת
ו-
לא זו לא שפעת.
זה וירוס אחר.
שפעת וודאית מאבחנים אך ורק על ידי בדיקת דם וירולוגית לנגיף האינפלואיזה.
שפעת הוא וירוס אחד מתוך מאות
וחיסון שפעת מכסה רק שפעת ולא וירוסים אחרים שהרבה מתוכם בעלי מאפיינים דומים מאוד לשפעת

• הוסף לסימניות
זה בתנאי שנחלה בוירוס הכלול בחיסון שזה לא תמיד המקרה, וגם אז למבוגרים היעילות הוא בסביבות שבעים אחוז
לרוב החיסון מכסה את זני השפעת העונתיים לאותה שנה
על בסיס השעות באוסטרליה שהם חצי שנה קודם

והיעילות למנוע סיבוכים הא הרבה מעבר לשבעים אחוז
היעילות לא להדבק פחות חשובה מה שחושב זה שלא להסתבך

• הוסף לסימניות
לדאוג לרמה נכונה של ויטמין די זה הרבה יותר יעיל מהחיסון, כי זה עוזר לכל סוגי הוירוסים, ולעוד אלף מחלות, וגם לא גורם לתסמינים של שפעת כמו שגורם לפעמים החיסון כמו שכתוב בעלון החיסון שזה אחד מהתופעות השכיחות, אז כיון שהרשויות לא מפרסמים את הדברים האלה ורק דוחפים בכוח בלתי סביר את החיסון, אז זה מאוד חשוד מי יודע מה עוד מסתירים

• הוסף לסימניות
לרוב החיסון מכסה את זני השפעת העונתיים לאותה שנה
על בסיס השעות באוסטרליה שהם חצי שנה קודם

והיעילות למנוע סיבוכים הא הרבה מעבר לשבעים אחוז
היעילות לא להדבק פחות חשובה מה שחושב זה שלא להסתבך
לרוב אבל לא תמיד, וגם רוב מקרי השפעת הם וירוסים אחרים שגורמים לאותם תופעות כמו השפעת.
ולפי כמה מחקרים החיסון מוריד את הסיכון לשפעת מצד אחד ומצד שני מעלה את הסיכון לווירוסים אחרים

• הוסף לסימניות
רופא המשפחה התורן.
אז כמו שכתבתי
אני חליתי בוירוס הזה- או במה שנראה בדוק כמוהו וזו לא היתה שפעת בכלל
אלא וירוס אחר
הנטיה היא תמיד לומר שפעת כי בתכל'ס הכל וירוסים וזה לא באמת משנה
אבל זה לא בהכרח באמת שפעת
כאמור שפעת אפשר לאבחן באופן וודאי רק בבדיקת דם

• הוסף לסימניות
לרוב אבל לא תמיד, וגם רוב מקרי השפעת הם וירוסים אחרים שגורמים לאותם תופעות כמו השפעת.
אבל הם לא שפעת, מקורם לא בנגיף האינפלואיזה וממילא לא מכוסין בחיסון
זה בדיוק כמו לומר שמישהו עשה חיסון שפעת וחלה באדמת.
אין קשר.
החיסון לא מכסה את הוירוסים האלו. רק שפעת

המשפט שלכם הזה:
גם רוב מקרי השפעת הם וירוסים אחרים שגורמים לאותם תופעות כמו השפעת.
הוא סתירה לעצמו

רוב מקרי השפעת הם וירוסים אחרים..
אז מה זה רוב מקרי השפעת?
אה, זה לא שפעת
זה וירוסים אחרים!
ונכון התופעות דומות אבל הסיכון לסבוכים לא כמו בשפעת

מה הענין להתווכח עם מציאות?

האמת-
אני כבר מבינה מה הכיוון שלכם בכל הנושא
אז עזבתי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
האמת-
אני כבר מבינה מה הכיוון שלכם בכל הנושא
אז עזבתי.
בהצלחה
עד עכשיו הייתי בטוח שהוא מכחיש קורנה ומכחיש חיסוני קורונה, כעת מתברר שהוא מכחיש כל חיסון
אז לא צריך להתייחס ברצינות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....