קורונה חיסון קורונה לעובד הוראה צעיר

• הוסף לסימניות
תתקשרו לסניף ותגידו שאתם עובדי הוראה, צריך להביא תעודת הוראה ותלושי משכורת של החודשים האחרונים.
מאיפה הבאת את זה???
לא צריך להביא כלום!
התקשרתי למוקד לקבוע ברגע הראשון ענו שאני צעירה מדי
אמרתי שאני עובדת הוראה, וקבעו לי.
(מאוחדת. יודעת שכך גם בכללית)

• הוסף לסימניות
מאיפה הבאת את זה???
לא צריך להביא כלום!
התקשרתי למוקד לקבוע ברגע הראשון ענו שאני צעירה מדי
אמרתי שאני עובדת הוראה, וקבעו לי.
(מאוחדת. יודעת שכך גם בכללית)
לכמה ימים אחרי קבעו את התור?
אני התקשרתי לסניף ואמרו לי להגיע עם תלוש משכורת לבניני האומה, אלא שאני לא יודע אם צריך להזמין תור לפני כן.

• הוסף לסימניות
קבעתי בחמישי שעבר ליום ראשון דרך האתר.
בסוף לא יכולתי להגיע, ניסיתי לקבוע שוב באתר ולא נתן לי.
אז התקשרתי אתמול למוקד היה תור להיום בבוקר ובמשך היום קבעתי למחר בעז"ה.
מוסדות החינוך היו אמורים לשלוח רשימת מורים/ות למשרד הבריאות וזה מתעדכן אוטומטית.

• הוסף לסימניות
אני מורה שמלמד בהמון כיתות כל יום, ומאוד חשוב לי לקבל חיסון בהקדם. מישהו יודע איך יש דרך לקבל חיסון קורונה גם אם איני גיל 60+
בקופ"ח כללית.

היום עובדי הוראה מתחסנים באופן רשמי!
יש צורך לקבוע תור.
שמעתי שיש מקומות שצריך להבא תלוש משכורת מעודכן.
בלאומית זה מתעדכן אוטומטית לעובד הוראה ונותן אפשרות לקביעת תו. ללא צורך התלוש משכורת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
במאוחדת קבעתי תור, וכשהגעתי לבניני האומה, העברתי את הכרטיס ומיד נכנסתי עקב היותי עובדת הוראה

• הוסף לסימניות
מוסדות החינוך היו אמורים לשלוח רשימת מורים/ות למשרד הבריאות וזה מתעדכן אוטומטית.
מוסדות הלימוד קיבלו הודעה לאיסוף רשימת המלמדים שרוצים להתחסן ומי שטיפל בזה ושלח אותם למשרד החינוך למקום המיועד או ישירות לקופות החולים - עובדיהם קיבלו הזמנה לחיסון מהקופה.

• הוסף לסימניות
מוסדות הלימוד קיבלו הודעה לאיסוף רשימת המלמדים שרוצים להתחסן ומי שטיפל בזה ושלח אותם למשרד החינוך למקום המיועד או ישירות לקופות החולים - עובדיהם קיבלו הזמנה לחיסון מהקופה.
הלוואי גם מי שהגיש בקשה בפורטל של משרד החינוך זה לא התעדכן לכולם עדיין גם אחרי שבוע המערכת לא מתפקדת.

• הוסף לסימניות
הגשתי בפורטל, עבר שבוע ולא חזרו אלי, הגשתי פעם שניה וחזרו אלי אחרי 10 דקות. [אולי בדיוק חזרו אלי בגלל הפניה הראשונה....?].

• הוסף לסימניות
אני מורה שמלמד בהמון כיתות כל יום, ומאוד חשוב לי לקבל חיסון בהקדם. מישהו יודע איך יש דרך לקבל חיסון קורונה גם אם איני גיל 60+
בקופ"ח כללית.
לדבר עם מנהל קשרי לקוחות
או לנסות לבוא פיזית בלי תור בסוף היום חיסונים
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
בכללית נותנים לעובדי הוראה חופשי. בלי תור ובלי תלוש

• הוסף לסימניות
אחותי בכללית
עובדת הוראה
קיבלה בתחילת שבוע
ללא שום בעיות
אני חושבת שבכללית נותנים בצורה יותר חופשית לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה