תודה על החיים
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
צריכה המלצות מה אפשר לעשות ישר אחרי החיסון כדי שהמקום לא יכאב,
תודה מראש!
תודה מראש!
האמת שאני מעדיפה לפני משכך כאבים תרופת סבתאלקחת משכך כאבים
להזיז את היד בחצי שעה הראשונה לאחר החיסון כדי שהחומר יתפשט ולא יישאר במקום
זה תאוריה בדיונית..ניסת את זה?
כי בחיסון הקודם נסתי לא חצי שעה ,רבע שעה בערך וזה לא עזר ממש כאב לי בעיקר הפריע לי בלילה- במשך כמה ימים
אני אנסה חצי שעה מקווה שזה יעזור.....
תודה!
אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח לשמוע
החיסון ניתן לשריר וגם אם לא תזיזי את היד תוך 10 דקות עד רבע שעה זה מפוזר בכל הגוף.....להזיז את היד בחצי שעה הראשונה לאחר החיסון כדי שהחומר יתפשט ולא יישאר במקום
יש כאלו שעוזר להם מים חמים ויש כאלו שדוקא קרים אפשר לשים קומפרס על המקום (לפחות את יודעת שהחיסון ניתן "למקום")צריכה המלצות מה אפשר לעשות ישר אחרי החיסון כדי שהמקום לא יכאב,
תודה מראש!![]()
מניסיון בין 2 החיסונים... ואגב זה הדבר שאומרים לילדות אחרי החיסון בביה"ס לעשותהחיסון ניתן לשריר וגם אם לא תזיזי את היד תוך 10 דקות עד רבע שעה זה מפוזר בכל הגוף.....
"הסיבה" בשביל שהשריר יתפס פחות... גם באדם ישן החומר יתפזר תוך רבע שעה.מניסיון בין 2 החיסונים... ואגב זה הדבר שאומרים לילדות אחרי החיסון בביה"ס לעשות
לא עזר לנו כלל...החומר מתפשט בכל מקרה דרך מחזור הדם...להזיז את היד בחצי שעה הראשונה לאחר החיסון כדי שהחומר יתפשט ולא יישאר במקום
זה אמנם נכון אבל מה שכואב זה קרע בשריר שהמחט עושה. והחומר שנוגע בקרעהחיסון ניתן לשריר וגם אם לא תזיזי את היד תוך 10 דקות עד רבע שעה זה מפוזר בכל הגוף.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים