באמת??קופות החולים נותנות חיסון שני. (יתכן שלא ממליצים, אך מאשרים).
צריך להמתין בין החיסון הראשון לשני את סכום הימים הנדרש לחכות בין חיסון ראשון לשני, ללא החלמה.
מתי בקשת?באמת??
לי ממש לא אישרו.
לא היה על מה לדבר אפילו...
היוםמתי בקשת?
כי משבוע הבא זה יומלץ לציבור, להבנתי.
באיזו קופה?היום![]()
עשית מה?באיזו קופה?
אני עשיתי במכבי
סבא וסבתא שלי מעל גיל 70, חלו ביו"כ שעבר ועשו חיסון אחד באזור פסח, לא נותנים להם חיסון שני כי הם מחלימים (למרות שהם רוצים לעשות...)מחלים שקיבל חיסון אחד והוא מעל 60 - לא הצלחתי לברר אם הוא זכאי או שלא
זה בדיוק העניין, שאין לאף אחד מידע אמין ומדויק...אשמח לקבל מידע אמין ומדויק.
אתם כ"כ אוהבים חיסון?מנסה לקבל מידע..
למה אף אחד לא מדבר על חיסון שני למחלימים? זה הרי בדיוק כמו שלישי לשאר האוכלוסייה..
הרי הנוגדנים של החיסון היחיד שניתן למחלימים, גם כן בירידה, למה שלא יקבלו מנה שניה??
יש מידע בנושא?
לא יודע כל הקופות אני מחסן בכללית ואין אישור לחיסון שני למחלימים (נכון לסוף שבוע שעבר.......)קופות החולים נותנות חיסון שני. (יתכן שלא ממליצים, אך מאשרים).
צריך להמתין בין החיסון הראשון לשני את סכום הימים הנדרש לחכות בין חיסון ראשון לשני, ללא החלמה.
יש כאלו שרוצים לטוס וזו האפשרות היחידה/הקלה. (או כל דבר אחר שצריך שני חיסונים)אתם כ"כ אוהבים חיסון?
אם מומחים לא ממליצים, אז?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים