לא נכון בעלילכתבתי את זה כבר 20 פעמים..
בגדול מחלים מקבל רק חיסון אחד (בנוסף למחלה שהיא נספרת חיסון ראשון)
חיסון שני למחלים:
א"א לזמן תור דיגיטלי באפליקציה או באתר של הקופות (אתה לא עומד בתנאים שנקבעו וכו' וכו')
אפשר לטלפן למוקד של הקופה ולבקש לפתוח את האפשרות לקבוע תור, לא תמיד הולך..
אפשר ללכת למתחם חיסונים כללי שמחסן את כל הקופות, לשקר בתשובה לשאלה אם הייתם חולים ולקבל חיסון
יש דרך נוספת קלה ופשוטה אני וילדי המחלימים קיבלנו אותו בלי בעיה
אבל אני לא רוצה לכתוב אותה כי חוכמולוגים מכאן שואלים מקור?
ואני לא אוהב לתת מקורות..
אם זה מעניין אני אתן את המידע בשמחה למייל או הודעה שלא כל רואים.
בכל אופן גם מחלים מקבל חיסון שני רק לאחר שעברו לפחות 5 חודשים מהחיסון הקודם
קצת מוזר...וש-5-7 ח' אחרי השני אלך להתחסן בשלישית
אני רואה שגם ניק אחר, מעלי, מבוטח מכבי (כמוני) מאשר את דבריקצת מוזר...
מחלימים מלפני שנה וחצי שקיבלו 2 חיסונים לא מדברים איתם על שלישי בכלל
ואת משבוע שעבר כבר מתכננת את השלישי..
רפואה שלמה
גמח''ט
אני רואה שגם ניק אחר, מעלי, מבוטח מכבי (כמוני) מאשר את דברי
הם "מחמירים"מה עבר על מכבי ????
אני, כשרציתי לקבוע תור לחיסון, אמרו לי שלחיסון שני למחלים, צריך שהרופא משפחה יבקש אישור מרופא המחוז, זה לוקח כמה ימים, וואח״כ אפשרשמעתי שיש כאלה שהחלימו, התחסנו לפני כמה חודשים ועכשיו התחסנו שוב
שאלתי בקופ"ח (מאוחדת) ואמרו לי שאי אפשר להתחסן למחלים ביותר מחיסון אחד (אפילו שזה לפני יותר מחצי שנה)
מישהו יודע משהו על זה ?
אנחנו בלאומית והם לא מסכימים לתת חיסון שני וגם אתמול בעירייה לא הסכימו
אנחנו ניסינו בכללית חיסון שני ואמרו שצריך הפניה מהרופא
אני במאוחדת
וכמחלימה
לא הסכימו לתת לי חיסון שני...
אני, כשרציתי לקבוע תור לחיסון, אמרו לי שלחיסון שני למחלים, צריך שהרופא משפחה יבקש אישור מרופא המחוז, זה לוקח כמה ימים, וואח״כ אפשר
קצת טיפשי כיון שמצד משרד הבריאות עוד מעט יפקע תן הירוק גם למחלימים
אבל ככה זה
הגיע הזמן להגיד לכולם שהם טועים...לא נכון בעליל
הלכתי להתחסן בשבוע שעבר חיסון ראשון כמחלימה
מיידית קיבלתי הנחיה להתחסן שוב בעוד 21 יום
וש-5-7 ח' אחרי השני אלך להתחסן בשלישית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים