- הוסף לסימניות
התחיל הגשם הראשון ואיתו הפצרות של רופאי ילדים לחסן..
כל שנה יש התלבטות..
מה עושים השנה??
מחסנים???
בברכת חורף בריא!
כל שנה יש התלבטות..
מה עושים השנה??
מחסנים???
בברכת חורף בריא!
אני חושבת קצת שונה, שהשיקול הזה של הפחתת מחלות חום הוא פחות משמעותי.אני אף פעם לא הייתי מתנגדת לחיסון.
בפועל אולי פעם אחת חסנתי.
שילוב של עצלות + מערכת חיסונית די טובה + אי פחד מהמחלה + חוסר סמפטיה וחשש מתופעות לוואי.
השנה בהחלט אחסן (אם רק יתאפשר כי מדברים על מחסור), אני ממש לא בנויה למערבולת שכל ילד עם חם יכניס אותנו. מעדיפה לצמצם את המפגש עם מחלות וחם.
וחיסון שפעת מונע רק אחד מהם.
אני קיבלתי הודעה ממכבי
מי זכאי השנה לחיסון?
ושאני זכאית לחסן את הילדים שלי
- בני 65 ומעלה
- חולים במחלות כרוניות
- נשים בהריון
- תינוקות וילדים מגיל 6 חודשים ועד 12 שנים
לא לוקחת סיכונים עם הקורונה...
מבחינתי זה ההשתדלות שלי
זה לכאורה תלוי בכמות החיסונים שהם קבלו ממשרד הבריאות ועוד קריטריונים שונים.מעניין.
כנראה לכל קופת חולים קריטריונים שונים.
כנראה ילדים גם נחשבים לאוכלוסית סיכון.אוכלוסיות בסיכון
כנראה שנדבק לפני שהחיסון השפיע,אצלנו רק מי שקיבל את החיסון היה חולה...
מה זה חיסון רגיל ומה זה תרסיס?כנראה שנדבק לפני שהחיסון השפיע,
החיסון הוא מחיידקים מומתים או מהונדסים גנטית ולא מחיידקים מוחלשים,
ולכן לא יכול להיות שהם חלו מהחיסון.
אגב החיסונים בתרסיס הם כן מחיידקים מוחלשים.
לא.מעניין.
כנראה לכל קופת חולים קריטריונים שונים.
זה חיסון בתרסיס שמרססים לאף.מה זה חיסון רגיל ומה זה תרסיס?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים