חיסון חיסון שפעת

• הוסף לסימניות
אף פעם לא לקחתי חיסון שפעת,
אתמול הייתי אצל הרופאת נשים והמליצה שבהריון חשוב מאוד לקחת.
לקחתי חסיון שפעת ושעלת (כל אחד ביד אחר)
מאתמול- כואב לי בטירוף בכתף- איפה שעשו את החיסון שפעת .(יד אחת כואב בטירוףףף ויד שניה קצת פחות)
זה נורמלי? מה אפשר לעשות? כואב לי להזיז, להרים, לשכב על הצד. הכל.
ומתחילה בערב גם להרגיש לא טוב, האם זה קשור לחיסון? תוך כמה זמן אמור לעבור התופאות לווי של החיסון הזה?

• הוסף לסימניות
נשמע כמו תופעות לואי נורמליות
אפשר לשים קומפרסים של מים חמימים במקום הזריקה, אמור להקל
לתחושת השפעת - אקמול יכול לעזור
רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
לי אחרי החיסון של כיתה ח' במשך יומים כמעט לא יכלתי להזיז את היד מרוב כאבים אז נראה לי שזה נורמלי.

• הוסף לסימניות
כן.
טוב להתחסן.
שימי קומפרס - מגבת רטובה, זה מרגיע מאוד.

• הוסף לסימניות
את בטוחה שזה ביד של החיסון שפעת?
כי בדר"כ חיסון שעלת די כואב.
ממש כמה ימים אח"כ יש עדיין כאבים משמעותיים. (יכול להיות גם כמעט שבוע)
לי מאד עוזר אמבטיות חמימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה