חיסוני ילדים

מצב
הנושא נעול.
מהתגובות כאן אפשר בהחלט לדעת מי בעד החיסונים ומי נגד!!
גם במבוגרים וגם בילדים.....
כל אחד מנסה להוכיח שהוא הצודק..:unsure:

דרך אגב גם בארץ יש כבר אלפי ילדים שחוסנו בפייזר, ע"י אישור מהועדה הרפואית.

לא יודע אם מותר כאן רדיו..
מנכ''ל משרד הבריאות משיב בשעה הקרובה על שאלות הורים בכל מה שקשור לחיסוני ילדים
קול ישראל

ודרך אגב - חשוב מאד
החיסון עדיין לא קיבל אישור מהFDA.
עדיין תחת אישור לזמן חירום.
ואני חושבת לעצמי מתי אנשים יתעוררו?
כולנו כבר מכירים אנשים צעירים (ופחות צעירים) שפשוט "לא התעוררו בבוקר", "נדם ליבם", "נפטר בפתאומיות" ועוד ועוד.
יש הוכחות שהחיסון מזיק. רבנים ורופאים מושתקים.
מקווה שאף הורה לא יתן לילד שלו את החיסון. לאבד ילד זו טרגדיה לא על אף אחד מישראל !!!

רק אני מכירה אלפי אנשים שהתחסנו ולאף אחד מהם לא קרה כלום??

משום מה אני מקבל את ההרגשה שאלה שהם לכאורה בעד החיסון, משתמשים בהרבה דמוגוגיה להוכיח את שיטתם,
דוגמאות:
1. הרבנים שהם נגד חיסון הניסוי של פייזר לילדים, משמיצים אותם שהם בכלל נגד חיסונים. איפה ההוכחות לזה?
2. שהנזקים לילדים מקורונה הם יותר מהתופעות לוואי. איך אתה יודע? אנחנו כבר 20 חודש עם הקורונה בכל העולם, וכמעט לא שמענו על חולי אצל ילדים מנגיף הקורונה, ומי מדבר בכלל על תמותה ח"ו. משא"כ החיסון לילדים בקושי נוסתה על 1.500 ילדים למשך חודשיים, ובשביל שלא שמענו שכל ילד שמקבל את הזריקה נופל מת תיכף ומיד, זה נקרא אצלם שאין תופעות לוואי... נו באמת...
3. פתאום כשפייזר רוצה לעשות ניסוי על הילדים שלנו, פתאום מספרים לנו סיפורים על פוסט קורונה, ונזקים לטווח ארוך אצל ילדים בלה בלה בלה. ובעוד חודשיים כשירצו לחסן תינוקות יספרו לנו שהתינוקות לא יכולים להתקבל במעונות, בגלל שהגננות שהתחסנו ב3 זריקות והם אפי' עוטים מסכות, יידבקו בקורונה מהתינוקות... על מי בדיוק אתם עובדים???

לכל מתנגדי החיסונים (לבוגרים - ילדים זה עניין נפרד)
אני יצטט פה סופו של ויכוח שהיה לי עם א' מגדולי המתנגדים לחיסון.

- אמרתי לו שבסופו של דבר אני עושה כמו הרבנים, ומי ששומע לחכם לא ינזק
- טען לי - שבעיקבתא דמשיחא כתוב איפשהוא שהרבנים יטעו או משהו כזה - לא מנסה להתווכח
אמרתי לו...
אני יודע דבר אחד
- אני שמתנהג כמו שמצופה - כמו דעת רוב גדולי הדור - וכמו האנשים שעד היום סמכנו עליהם בענייני רפואה. גם אם אני טועה - ואני ח"ו ינזק מהחיסון, ואולי אף בגללי אנשים ניזוקו מהחיסון ח"ו - גם אם ח"ו ימותו....
אני לא ישב בגיהנום ע"ז - וזה משמיים שהטעו אותנו.

אבל אתה וחבריך - שחושבים עצמם שהם חכמים - ואתה יודע מה יש סיכוי מסוים שאתם צודקים. אבל...
אם אתם טועים... ואנשים מתו בגללכם... (ואנשים מתו..)
אתם תשבו בגיהנם...

- הדבר היחיד שהיה לו לומר לי הוא - שהוא לא רוצה למות ולהינזק מהחיסון- ואני אומר ע"ז בסדר - החלטה שלך - אבל איך אתה לוקח אחריות על אחרים.... איזה גב וסמכות יש לך - כי הרי תמיד יש איזה סיכוי שאתה טועה.

לתשומת לב כל מתנגדי החיסונים שהגיבו פה - תחשבו פעם על משמעות הדברים! זה חיי אדם - זה לא צחוק.

אני יודע דבר אחד
- אני שמתנהג כמו שמצופה - כמו דעת רוב גדולי הדור - וכמו האנשים שעד היום סמכנו עליהם בענייני רפואה. גם אם אני טועה - ואני ח"ו ינזק מהחיסון, ואולי אף בגללי אנשים ניזוקו מהחיסון ח"ו - גם אם ח"ו ימותו....

אבל אתה וחבריך - שחושבים עצמם שהם חכמים - ואתה יודע מה יש סיכוי מסוים שאתם צודקים. אבל...
אתם תשבו בגיהנם...

- הדבר היחיד שהיה לו לומר לי הוא - שהוא לא רוצה למות ולהינזק מהחיסון- ואני אומר ע"ז בסדר - החלטה שלך - אבל איך אתה לוקח אחריות על אחרים.... איזה גב וסמכות יש לך - כי הרי תמיד יש איזה סיכוי שאתה טועה.

לתשומת לב כל מתנגדי החיסונים שהגיבו פה - תחשבו פעם על משמעות הדברים! זה חיי אדם - זה לא צחוק.
א. בכלל לא ברור שדעת רוב גדולי הדור להתחסן כעת, גם למבוגרים.
ב. האנשים שעד היום סמכנו עליהם, לצערי הרב, איבדו את מהימנותם, לפחות בנושא זה.
ג. למה אם אתה טועה זה משמיים, ואם אחרים טועים הם יישבו...גם הם עושים ע"פ רבנים, וע"פ מומחים
ד. איך אתה לוקח אחריות על אחרים.... איזה גב וסמכות יש לך - כי הרי תמיד יש איזה סיכוי שאתה טועה.

מתוך פסה"ד הנ"ל
לכאורה לדעת זקה"ק
החת"ס זיע"א, מי שנותן חיסון לילד, וח"ו יצא מזה תקלה, יש לצדד שחייב
כפרה ותיקוני תשובה כדין רוצח, ואינו יכול לטעון קים לי כדעת המומחים
האומרים שאינו סם המוות אלא סם החיים (עי' אות י"ח)]

מתוך פסה"ד הנ"ל
לכאורה לדעת זקה"ק
החת"ס זיע"א, מי שנותן חיסון לילד, וח"ו יצא מזה תקלה, יש לצדד שחייב
כפרה ותיקוני תשובה כדין רוצח, ואינו יכול לטעון קים לי כדעת המומחים
האומרים שאינו סם המוות אלא סם החיים (עי' אות י"ח)]
יש החולקים

הבתי דין של מעלה אדומים, הרב וואזנר, ועוד רבנים בניו יורק ולייקוואד.
גם לא נשמע שום רב שהורה לחסן ילדים, גם עסקני רפואה לא שמעתי.
הם ביררו לעומק את הנושא של חיסוני מבוגרים? [גם למחלימים מקורונה שיש להם נוגדנים?]

הבתי דין של מעלה אדומים, הרב וואזנר, ועוד רבנים בניו יורק ולייקוואד.
גם לא נשמע שום רב שהורה לחסן ילדים, גם עסקני רפואה לא שמעתי.
אני ממליץ לך לקרוא את החוברת הזו
יש תשובה על כל טענה של "ביה"ד" הנ"ל

הרה"ג ר' אלכסנדר פאלק ועוד

קבצים מצורפים

• פסק של בית דין בארהב שחקר ודרש היטב (1).pdf
    KB 69.5 · צפיות: 41
אם אינני טועה האישור הפך לקבוע.

ושלא תבינו לא נכון - אני תומך גדול מאד של החיסונים.

ואני מכיר אנשים שנדם ליבם בפתאומיות עוד קודם הקורונה.
למי ששכח - יש כזה מושג 'דום לב'. אין ראיות על ריבוי מקרים בעקבות החיסונים. וגם מי שמשתדל להיות אמיתי עם עצמו, והוא מזועזע מכמה מקרים שהוא שמע, - שיבין שעד היום הוא פשוט לא שם לב לכל המקרים האלו, ואחרי שאומרים שמתים בגלל החיסונים פתאום מסתכלים בצורה אחרת על כל מקרה שתמיד היה מזעזע אבל היה קורה - וכן, לעיתים קרובות אפי'.

מהקורונה אני מכיר מקרים רבים באופן אישי שנפגעו קשה - או מתו, חלקם צעירים. ואני לא מכיר אישית אפי' מקרה א' שהחיסון דגדג לו אחרי שבוע. (כמובן שיש מקרים אבל זה מוכיח את היחסיות)

הדיון שהתפתח פה היה על חיסוני ילדים.
אני רואה שאתה מאמין לנתוני משרד הבריאות בקשר לתופעות הלוואי של החיסון
אם כן למה אתה לא מאמין למשרד הבריאות כאשר הם ממליצים לחסן ילדים ???
האשכול כאן מיועד לאלה שלא מאמינים למשרד הבריאות
מי שמאמין במשרד הבריאות רץ לחסן ילדים מגיל חצי שנה

לכל מתנגדי החיסונים (לבוגרים - ילדים זה עניין נפרד)
אני יצטט פה סופו של ויכוח שהיה לי עם א' מגדולי המתנגדים לחיסון.

- אמרתי לו שבסופו של דבר אני עושה כמו הרבנים, ומי ששומע לחכם לא ינזק
- טען לי - שבעיקבתא דמשיחא כתוב איפשהוא שהרבנים יטעו או משהו כזה - לא מנסה להתווכח
אמרתי לו...
אני יודע דבר אחד

אתם תשבו בגיהנם...

האם החיסון יש לו אחוזי יעילות של 95 אחוז ?
היום כולם יודעים שהנתון הזה שקרי
יש תירוצים ומוטציות של תירוצים למה זה לא קרה
הרבה איבדו אימון ובצדק

המצב היום לא כמו הדיווחים והנתונים בהתחלה
הרבנים פסקו לפי הנתונים אז
אינו דומה חיסון שיש לו 95% אחוזי יעילות
לחיסון שיש אולי 50% יעילות וכנראה פחות מכך

יש משהו מאוד מוזר, מומחי הממשלות כולם פה אחד בעד החיסון גם לילדים, ומומחים מחוץ למערכת הדעות חלוקות בפרט לילדים, מה זה אומר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.