חיסוני קורונה לילדים- אשכול עניני

• הוסף לסימניות
יצא לי היום לדבר עם רופאת ילדים בכירה שטענה ש"אין שום סיבה שלא יתחילו לחסן ילדים". לדבריה, "רוב התרופות שניתנות לילדים לא נוסו על ילדים מסיבות אתיות, ואף אחד לא מעורר על זה סקנדל".
הגיע הזמן לחשוב הלאה, לא?
אשמח שנרכז באשכול זה מידע עניני, עד כמה שניתן אמין, בנושא חיסוני קורונה לילדים.
את הבעיות המקצועיות/אתיות/רפואיות, ידע אמין על תרופות וחיסונים שנוסו/לא נוסו על ילדים, מחקרים וכל מה שיכול לעזור בנושא.

• הוסף לסימניות
ברור שזה כמו שהרופאה אמרה, כל התרופות ואפילו תרופות וחיסונים לילדים מנסים על מבוגרים מסיבות אתיות.
השאלה היא האם במקרה של חיסונים: היעילות והבטיחות זהה אצל מבוגרים וילדים (יש צדדים לכאן ולכאן: כגון משקל גוף שונה), במידה ויאשרו עכשיו חיסונים לילדים, ההורים הראשונים שירוצו לחסן, בעצם יהיו אלה ש"יתרמו" את ילדיהם למדע, במובן שהם יהיו בעצם הנסיינים הראשונים על ילדים, מעוניינת? אני לא!

• הוסף לסימניות
בישראל כבר חוסנו מאות ילדים מעל גיל 12, ועד כה לא נרשמו תופעות לוואי חמורות.

• הוסף לסימניות
בישראל כבר חוסנו מאות ילדים מעל גיל 12, ועד כה לא נרשמו תופעות לוואי חמורות.

משמיעים לציבור את מה שהוא רוצה לשמוע...

• הוסף לסימניות
משמיעים לציבור את מה שהוא רוצה לשמוע...
אני אישית מכירה שלושה ילדים שחוסנו בטווח הזה
כל אחד מסיבותיו הרפואיות.
לא קרה להם שום דבר דרמטי בינתיים.............

• הוסף לסימניות
פרייזר פרמסה 100 אחוז הצלחה בחיסון מעל גיל 12.
אין לי ילדים בגיל אבל הייתי רצה לחסן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה