מידע שימושי חיסוני קורונה ללא תור בירושלים והסביבה.

• הוסף לסימניות
להיכן לא כדאי ללכת
ירושלים, חיסונים במתחם העיריה
תגובות שקיבלתי בקבוצה שכונתית
1. הייתי במתחם העיריה על מנת להתחסן. זה ממש לא מתאים לנשים. המתחם במקום פתוח ולא מתאים לבנות ישראל. כדאי לידע את ציבור הנשים
2. רציתי לשתף בחוויה שלילית בחיסון שלישי בככר ספרא שבוע שעבר
דואר נכנס

שלום לכולן
מתוך ההתלבטות והקושי חשבתי שיהיה לי נחמד
בלי תור
לככר ספרא
אומנם היה שם נעים . מוסיקה יפה , רוח פסטורלית
אווירה ממש חלומית
בערב. לא חם. בכיף
המתחם שהיה מוכן עבורנו
היה בעל 3 שולחנות רעועים
5 בני דודים שמנהלים את החיסון
אין אור!
יש זרקוקים בככר שמשפיעים על כך שאין חושך.....!
אין מסמך ביד שעברת חיסון
תחושה לא מקצועית בקיצור

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מד"א במ"ג

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים שעברתי שם ראיתי תור ארוך מאוד בחוץ,(במד"א)
לא ידוע אם לחיסון או בדיקות

• הוסף לסימניות
הייתי מוצ"ש בהטורים בלי תור בלי טריקים עבר חלק והודו לי מאוד שבאתי

• הוסף לסימניות
מה שעות פתיחה בהטורים? ללקוחות כל קופת החולים? צריך תור?

• הוסף לסימניות
תודה צבי על המידע
ברחוב הטורים זה קופ"ח?
איזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה