כללי חיסכון בכסף ?! שנת 2012

• הוסף לסימניות
באחד העיתונים השבועיים העדיפו לחסוך, אמנם יצירתי (!) אבל מאכזב,
במקום להסתבך ללא קניה , העדיפו בהנהלה לשים אותו עם הקרדיט.
נשמע הזוי ? הנה >>>

קבצים מצורפים

• 001.jpg
    1.2 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בהחלט יצירתי :) :) :)
אני רואה שחצי השעה האחרונה מלאה בהומור
גם ההודעה הזו וגם ההודעה של שולה על הפרה
חחחחחחח.

• הוסף לסימניות
אולי שאטרסטוק התחילו לייצר מזרונים:D

• הוסף לסימניות
מה זה פעם ראשונה שאת רואה???
באחד השבועונים הפופולאריים, אני כבר מצאתי כמה פעמים...

• הוסף לסימניות
לא בנתם!
מאחר וכל מאורסת שניה הינה גרפיקאית,
יצאה חברת המזרנים במבצע:
על כל קניית מזרון,
תקבלו 400 שח לרכישת תמונות בשאטרסטוק.

לא?

זה מה שאני הבנתי!

• הוסף לסימניות
בהתחלה לא היבנתי במה מדובר, אבל כשקלטתי - נפלתי על הריצפה... [מי יכול להרים אותי בבקשה?]

• הוסף לסימניות
זה לא מתאים להם?
אבל כנראה לאור הבלגן עם יתד והקטיפה שיצא הם לא שמו לב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;680475:
זה לא מתאים להם?
:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;680475:
זה לא מתאים להם?

??
איך אומר נוחעם, אוהו!

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים הסקיצה היא עם חותמת המים ואז אח"כ כשמחליטים סופית קונים את התמונה ומחליפים.
קורה לפעמים שאו בטעות העלו את הסקיצה או שפשוט שכחו את החלק האחרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה