התייעצות חיסכון חודשי של מאות שקלים - אשמח להמלצות איפה כדאי

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע אפשרות לחסוך כ 700 שח בחודשי. אציין שיש לי 2 בנות קטנות, לאחת יש לי בגמח המרכזי הפקדה של 320 בחודש ולשניה אין לי. חשבתי לעשות את הסכום הזה כהפקדה קבועה בשוק ההון בשביל הבת השניה , אך האם זה רלוונטי כזה סכום קטן? משהו שלא צריך להתעסק איתו כי אין לי ידע. לעשות הו"ק וכל חודש יוצא 700 שח ישירות לשם. וגם שלא יהיה לי מס על הרווחים. אודה לעזרת כל המבינים בשוק ההון..
נ.ב. לא להגיד לי מושגים גבוהיים אין לי הבנה בזה כללל........... וגם לא משהו שאפשר למשוך רק בפנסיה.
אין לי עסק עצמאי.

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע אפשרות לחסוך כ 700 שח בחודשי. אציין שיש לי 2 בנות קטנות, לאחת יש לי בגמח המרכזי הפקדה של 320 בחודש ולשניה אין לי. חשבתי לעשות את הסכום הזה כהפקדה קבועה בשוק ההון בשביל הבת השניה , אך האם זה רלוונטי כזה סכום קטן? משהו שלא צריך להתעסק איתו כי אין לי ידע. לעשות הו"ק וכל חודש יוצא 700 שח ישירות לשם. וגם שלא יהיה לי מס על הרווחים. אודה לעזרת כל המבינים בשוק ההון..
נ.ב. לא להגיד לי מושגים גבוהיים אין לי הבנה בזה כללל........... וגם לא משהו שאפשר למשוך רק בפנסיה.
אין לי עסק עצמאי.
אף אחד מכל המיבנים??.....
אודה לכל תגובה !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה