התייעצות חיסכון לטווח של 10 שנים

• הוסף לסימניות
אנו מספר אחים וגיסים שיחד מעוניינים לחסוך ולעזור להורים בחתונות בני הזקונים (המזי'ניקים)
יש לנו כ - 1,000 ש"ח בחודש להפקדה,

הטווח עד לחתונות הוא כעשור,

מחפשים תוכנית חיסכון/פיקדון/קופת גמל להשקעה וכדו',
בדגש על דמי ניהול מזעריים,
רמת סיכון מוגברת,
עדיפות לנקודות יציאה בפרט אם זה נותן רווח נוסף,
וכמובן אם ניתן לחסוך את עניין המיסוי בעת משיכת הכספים.

@השקעות R הון
@מקצועי בלבד
אשמח שתחכימו אותי...

נ.ב.
חיפשתי בפורום זה אשכול/שרשור שייתן לי מענה בעניין ולא מצאתי אם ישנו אחד כזה אשמח שתפנו אותי.

• הוסף לסימניות
יש הרבה אופציות טובות, אבל לא לכולם הכל מתאים, ובמיוחד בכזאת השקעה, ולכן זה חייב להיות מותאם לנתונים הספציפיים.

• הוסף לסימניות
אם אתם נעולים על קופת גמל וכו'
מה השאלה הגדולה?
לא נעולים על שום דבר, נשמח לדעת מהם האופציות האפשריות ?
נבחן לעומק כל הצעה ורעיון.
בתודה מראש לכל העונים.

• הוסף לסימניות
יש הרבה אופציות טובות, אבל לא לכולם הכל מתאים, ובמיוחד בכזאת השקעה, ולכן זה חייב להיות מותאם לנתונים הספציפיים.
איזה נתונים חסרים ?
רשמתי את הנתונים ואת ההעדפות.

• הוסף לסימניות
לענין המיסוי, לכאורה עדיף שכל אחד יפקיד בנפרד, וככה יהיה אפשר להזדכות הרבה יותר מנקודות זיכוי.

כמו"כ אם מישהו מכם עצמאי, הוא יוכל להפקיד עד 20,000 ש"ח בשנה לקרן השתלמות, ואז זה לגמרי פטור ממס.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איזה נתונים חסרים ?
רשמתי את הנתונים ואת ההעדפות.
אם זה דרך קרנות השתלמות או קופות גמל, הסכום שתגיעו אחרי 10 שנים הפקדה של 1000 ש"ח עם רווח ממוצע של 10% הוא.
את האמת לא ביג דיל בכלל, בנדלן זה הרבה יותר.
1717538211554.png

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על דבר הבא
לפתוח חשבון בברוקר או בית השקעות ולקנות מניות. מציע לשקול 3 אופציות
1. הכל סנפ
2. הכל נאסדק
3. 95% מהנ"ל ו5% ביטקויין

דמי ניהול אפסיים. סיכויים יפים מאוד לרווחים משמעותיים. הסיכוי להפסד קיים, אבל הוא נמוך, והמקרה שלכם הוא מקרה קלאסי שאפשר לקחת סיכון

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על דבר הבא
לפתוח חשבון בברוקר או בית השקעות ולקנות מניות. מציע לשקול 3 אופציות
1. הכל סנפ
2. הכל נאסדק
3. 95% מהנ"ל ו5% ביטקויין

דמי ניהול אפסיים. סיכויים יפים מאוד לרווחים משמעותיים. הסיכוי להפסד קיים, אבל הוא נמוך, והמקרה שלכם הוא מקרה קלאסי שאפשר לקחת סיכון
למה ביטקוין?
בדיוק כמו שהוא יכול לעלות הוא יכול גם לרדת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זו התוכנה שביצעת בה את החישוב?
תוכנה של המומחה מספר אחד תמיר מנדובסקי מחבר ספר השקעות לעצלנים

• הוסף לסימניות
תבדקו אצל סוכן ביטוח - תכנית חיסכון "הראל אינדקס"
דמי ניהול 0.06 , הכי זול,
מתבטל ב-29/6/24

• הוסף לסימניות
למה ביטקוין?
אם זה עניין של יכול גם נאסדק וסנפ יכולים לרדת כמו שהם יכולים לעלות
כנראה שכשמישהו ממליץ על ביטקוין דעתו היא שעל 5% הסיכון שווה את הסיכוי

• הוסף לסימניות
אתה משווה ביטקוין למניות של חברות יצרניות?
כן, 5 אחוז סיכון ס"ה, והיתכנות לרווח מטורף, אף אחד לא חולק שהביטקוין יכול לעלות יותר יותר בקפיצות דמיוניות, ככל שהביקוש עולה.
אני מושקע גם בביטקוין והרווחים שם הרבה יותר דרמטיים מה-S&P 500, נראה לי אפילו שה-S&P הגיע לסוג של תקרת זכוכית, והוא בוודאי יצלול בקרוב, כמובן שיעלה בחזרה גם אח"כ.

• הוסף לסימניות
למה ביטקוין?
נכון. אבל במבט לאחור הוא במגמת עלייה.
אבל מאחר שיש סיכון גבוה, לכן הצעתי להשקיע רק 5% מהתיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה