- הוסף לסימניות
אם אתם כבר בבנק, אי אפשר להעביר לקופת גמל.באותו עניין, אם פתחתי בהתחלה בבנק, ואני רוצה להעביר לאחת מקופות הגמל, אפשר? או שנעולים על מה שפתחו?
מי שבחר בקופת גמל - יכול לעבור לקופה אחרת.
אם אתם כבר בבנק, אי אפשר להעביר לקופת גמל.באותו עניין, אם פתחתי בהתחלה בבנק, ואני רוצה להעביר לאחת מקופות הגמל, אפשר? או שנעולים על מה שפתחו?
מה ההיגיון בזה ?לא.
לא, גם בקופת גמל, קופת גמל להשקעה, ופוליסת חיסכון.
אבל לא בחיסכון לכל ילד.
בחיסכון לכל ילד יש לכל חברה רק 5 מסלולי השקעהמה ההיגיון בזה ?
למה עושים בהכל
ולא בחסכון לכל ילד
כדי לעבור לאינפיניטי, פשוט תמלאו טופס דיגיטלי בחברת אינפיניטי.@מקצועי בלבד
אשמח לדעת איך אני עובר לחברת גמל אחרת
הבנתי שאני צריך לפנות אליהם
איך אני עושה את זה
הבן שלי כרגע בהראל הלכה ואני רוצה להעביר אותו לאינפיניטי
תודה
לפי מה שידוע לי אי אפשרתענו לי ולזאת שלפני אם בתחילה אמרתי להם שיפקידו לבנק אפשר לעשות שינוי ולהעביר לקופת גמל?
עברה שנה פלוס+
א"א להעביר מבנק לקופת גמל.תענו לי ולזאת שלפני אם בתחילה אמרתי להם שיפקידו לבנק אפשר לעשות שינוי ולהעביר לקופת גמל?
עברה שנה פלוס+
קופצת על האשכול---
אין לי מושג בקרנות, ולא מבינה במסלולים.
אשמח לשמוע, איזה חברה (מסלול הלכה) מומלץ לבחור?
תודה!
www.prog.co.il
יש רשימה מתעדכנת.לא תמיד שמים לב אבל הרבה פעמים מסלול הלכה היא לא האופציה היחידה שקיימת בכשרות מהודרת.
למשל במור חיסכון לכל ילד יש הכשר על עוד מסלולים...
פעם קראתי שבשונה ממסלול הלכה ששם אי אפשר לשנות ללא אישור של ההשגחה במסלולים אחרים עם הכשר מותר להם לשנות אבל הם חייבים לעדכן את ההשגחה... מעניין אם זה נכון...
מצורף הכשר מור העדה החרדית למסלול הלכה ובנוסף לכל רמות הסיכון...
נ.ב. יש דברים כאלו בכל החברות כמעט פשוט צריך למצוא את זה
אבל זה ברור שכדאי להוסיף 50 שקל על כל ילד?הסיכון הוא הפוך, רק למי שרוצה כל כמה זמן לשנות או להוציא.
הכי טוב לא לגעת.
יש אשכול שדן בזהאבל זה ברור שכדאי להוסיף 50 שקל על כל ילד?
www.prog.co.il
רק מכאן ולהבאוהאם אפשר להוסיף למפרע על שנים שלא הוסיפו או רק מכאן ולהבא?
שלום,כדי לעבור לאינפיניטי, פשוט תמלאו טופס דיגיטלי בחברת אינפיניטי.
https://app.tepez.co.il/c/6097ade9e3ee910d97204c3b/run/
לכל ילד בנפרד, ותצרפו את תעודת הזהות של האמא כולל הספח.
תלוי האם אתה רוצה סנופי או עולמי.שלום,
1. האם עדין הלינק הנ"ל עדין המומלץ או שיש חברות או מסלולים מומלצים יותר?
במה?2. איפה אפשר למצוא תעודת כשרות למסלולים בסיכון מוגבר
תלוי למתי ולמה אתה צריך את הכסף.3. האם קרן השתלמות גם כדאי להעביר למסלול בסיכון מוגבר
תודה!תלוי האם אתה רוצה סנופי או עולמי.
במה?
בחל"י? בפנסיה? בקופגל"ה?
תלוי למתי ולמה אתה צריך את הכסף.
אאל"ט מיטב הלכה.תודה!
1. סנופי
יש אומרים שכן, יש אומרים שלא.3. נניח לעוד 14 שנה בעז"ה
ובנוסף יש לי חיסכון שכל חודש אני מפקיד 200 ל30 שנה באינפימטישלום לכולם
יש לי חיסכון לילדים באינפימטי האם כדאי לי עכשיו להעביר למיטב
או שאין כ''כ הבדל
תודה מראש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים