דרוש מידע חיסכון לכל ילד-ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
איזה קופה אפשר להכניס?
הבנתי שיש בעיות עם יבית ועוד
לכן צריך וקפה כשרה
אשמח לדעת איזה קופה אפשר להכניס ילד?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש המון מומחים בפרוג
צריך קצת ללמוד על הנושא,
זה השקעה בשוק ההון רגילה.
תוכל להתיעץ עם @מקצועי בלבד ו- @ארי בכרמים ועוד ועוד
ויש את האשכול הזה-https://www.prog.co.il/threads/%D7%94%D7%9B%D7%9C-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%99%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%99%D7%9C%D7%93-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A3-50-%D7%A9-%D7%97-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%99%D7%9C%D7%93-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93.507420/page-31#post-11259975
ומאמר של @מקצועי בלבד https://www.prog.co.il/threads/הכל-על-חיסכון-לכל-ילד-האם-כדאי-להוסיף-50-ש-ח-לכל-ילד-ועוד.507420/page-31#post-11259975
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אין לי כל כך זמן ללמוד את הנשוא אני צריך להחליט בדחיפות!!
יש מישהו שיודע יותר לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אם כל הנושא הוא שזה יהיה במקום כשר, אז תבחרו באחד מהמסלולים שנקראים "הלכה" רק תוודאו קודם שאכן זה עם הכשר.

• הוסף לסימניות
אינפנטי זה כשר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבנתי שיש בעיות עם יבית ועוד
לכן צריך וקפה כשרה
כאן יש רשימה של המסלולים הכשרים.
כדאי לכם להשקיע להבין את העניין.
זה שווה הרבה מאוד כסף.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה