ציטוט מתוך מאמר שלימה צריך לדעת? האם יש השלכות מס כלשהן? תודה רבה מראש.
rhon.co.il
לדעת יעקב רוטמן בעל הבלוג המתורגמן הפיננסימיסוי אמריקאי
בעקבות חוקPFIC , למשקיע אמריקאי אין רציונל להשקיע בקרנות לא אמריקאיות. הבעיה הזאת קיימת לכאורה גם בחיסכון לכל ילד. אך חיסכון לכל ילד רשום על שם הילד, לכן אם אין לילד אזרחות אמריקאית, הוא לא כפוף לחוק PFIC.
ילד שיש לו אזרחות אמריקאית, ניתן לפתוח עבורו תוכנית חיסכון לכל ילד בבנק ועל פקדון בנקאי לא חל חוק PFIC.
fintranslator.com
masamerica.co.il
לאור ההודעה הזו מאתר הביטוח לאומי, אולי ניתן להתחיל עם קופת גמל, ואז בבוא העת (לפני גיל 21) להעביר את הכסף לחשבון בנק?מצ"ב
מבחינת
תן לחכם ויחכם עוד
חיסכון לכל ילד לאזרחים אמריקאים – כל הנקודות החשובות | מס אמריקה
חיסכון לכל ילד לאזרחים אמריקאים: למה לחסוך לילד שלכם?, מהי תוכנית חיסכון לכל ילד?, מה היתרונות של חיסכון לכל ילד? >>>masamerica.co.il
אין אפשרות לנייד מקופת גמל לחיסכון בבנק.לאור ההודעה הזו מאתר הביטוח לאומי, אולי ניתן להתחיל עם קופת גמל, ואז בבוא העת (לפני גיל 21) להעביר את הכסף לחשבון בנק?
אין אפשרות לנייד מקופת גמל לחיס
אאוץ'. בעת שנולדו לא ידעתי זאת ופתחתי להם קופות גמל. אכלנו אותה?אין אפשרות לנייד מקופת גמל לחיסכון בבנק.
אאוץ'. בעת שנולדו לא ידעתי זאת ופתחתי להם קופות גמל. אכלנו אותה?![]()
זה קישור לענות על שאלתך![]()
מס ארה"ב: שיקולי PFIC בחיסכון לכל ילד
שיטת קיבוע לשוק כשיטה להימנעות ממס ל-IRS עבור הילד בתוכנית חיסכון לכל ילדfintranslator.com
העמוד אינו קיים.זה קישור לענות על שאלתך![]()
שיטת קיבוע לשוק כשיטה להימנעות ממס ל-IRS עבור הילד בתוכנית חיסכון לכל ילדfintranslator.com
הקישור לא עובד...זה קישור לענות על שאלתך![]()
נשאר באותו מסלול.הקישור לא עובד...
מה עושה מי שכבר נמצא במסלול מנייתי (אינפיניטי במקרה שלי)?
העובדה שרבים וטובים עושים כך לא עוזרת לי הרבה.... הרי אין לי דרך לדעת מה יקרה כשהם ירצו להוציא ויסתבכו עם ה-PFIC.נשאר באותו מסלול.
(ככה אני עושה ועוד רבים וטובים)
לא יודע אם זה עוזר, אבל אני מכיר גם כאלו שכבר הוציאו ולא שמעתי שהסתבכו.העובדה שרבים וטובים עושים כך לא עוזרת לי הרבה.... הרי אין לי דרך לדעת מה יקרה כשהם ירצו להוציא ויסתבכו עם ה-PFIC.
ההמלצה העדכנית של המתורגמן, לא להכפיל. ולדווח במשיכה כדיבידנד.העובדה שרבים וטובים עושים כך לא עוזרת לי הרבה.... הרי אין לי דרך לדעת מה יקרה כשהם ירצו להוציא ויסתבכו עם ה-PFIC.
בעיקרון אפשרי.מה דעתכם כאשר הילד מגיע לגיל 18 יועיל שיבטל את האזרחות ויתפטר מכל הדיווחים וההגבלות האמריקאיות? ( החזרי מס מארהב כבר לא יהיה ילדיי כי עשינו להם על אזרחות על חוק הסבא)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים