התייעצות חיסכון של 1,000 שח כל חודש איפה כדאי להשקיע?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח חיסכון שכל חודש יכנס אליו סכום של 1000 שח.
באיזה השקעה הכי משתלם לעשות?
S&P 500 או שמא בפלטפורמה אחרת?

• הוסף לסימניות
מניח שקראת קצת על השקעה לטווח ארוך
אז S&P ונאסד"ק

• הוסף לסימניות
+ משהו יציב יותר כמו schd / vym
קרן סל שמאגדת מניות יציבות אמריקאיות עם דיבידנים גבוהים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח חיסכון שכל חודש יכנס אליו סכום של 1000 שח.
באיזה השקעה הכי משתלם לעשות?

קרה״ש זה אופציה טובה לטווח ארוך

• הוסף לסימניות
לא ממש מבינה בזה.
למי צריך לפנות כדי לברר על האופציה הזאת?
עדיף קרן סל שמשקיעה חזרה את הדיבידנדים

• הוסף לסימניות
S&P 500 אינו פלפטרומה
יש את מוצר ההשקעה אותו אני רוצה לרכוש - לדוגמא זהב מניות אגרות חוב ביטקון וכדו' (וגם בזה יש תתי סעיפים, לאחר שבחרתי להשקיע במניות, אני צריך להחליט האם לקנות מניה בודדת או קרן סל (סל שמאגד בתוכו מספר רב של מניות ומעניק פיזור להשקעה)
ויש את הפלטפרומה איתה אני רוכש את המוצר - לדוגמא קרן השתלמות קופת גמל פנסיה חשבון מסחר עצמאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה