חיפאים? הכנסו בבקשה!

• הוסף לסימניות
הקמפיין שעיצבנו לשס"ג חיפה, מככב כנראה באזורכם...
אם תוכלו לצלם לי פה ושם, את המטות מבחוץ, שמשוניות, מודעות רחוב, מכוניות עם מדבקות, נילונים על מרפסות ועוד...
מודה לכם מראש!

• הוסף לסימניות
אני מקווה שהנציגים שייבחרו יעודדו תעסוקה לחיפאים ולא יְיַבּאוּ אנשי מקצוע מחוץ לעיר לקמפיינים חיפאים...

ובלי קשר - קמפיין טוב ומקצועי.

• הוסף לסימניות
קמפיין מקסים.
היום ראיתי את המודעה שנתלתה בלילה כנראה. עם תמונה של 7 הנציגים ומספרי הנייד של 3 הראשונים.
חזק ביותר!

• הוסף לסימניות
תודה על הפרגון, איפה התמונות?
האמת שקיבלתי קצת של רכבים... זה עושה טוב על הלב, אפילו אם תצלמו מודעות רחוב!

• הוסף לסימניות
בפלאפון אין לי מצלמה, והמצלמה לא נמצאת תדיר בתיק- אז לכן אין לי מה להביא לך.
פרסומות חזקות מאד!
הפרסומות מטעם ש"ס הן שלך או מצד שס"ג- כי הרעיונות שונים לגמרי.
נראה שש"ס עשו מודעות לעצמם כמו ממשיכים בדרכך מרן.וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1100985:
תודה על הפרגון, איפה התמונות?
האמת שקיבלתי קצת של רכבים... זה עושה טוב על הלב, אפילו אם תצלמו מודעות רחוב!

את מהמשרד של צופיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר לוין;1100307:
אני מקווה שהנציגים שייבחרו יעודדו תעסוקה לחיפאים ולא יְיַבּאוּ אנשי מקצוע מחוץ לעיר לקמפיינים חיפאים...

ובלי קשר - קמפיין טוב ומקצועי.

או, שיביאו את המקצוענים לחיפה... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1101362:
או, שיביאו את המקצוענים לחיפה... :rolleyes:

זה היה מעליב...!!!
יש בחיפה מספיק מקצוענים בכל התחומים

• הוסף לסימניות
מירלה, אכן. לא תפרגני תמונות?

• הוסף לסימניות
בכיף...
תארגני שיביאו לי את המכוניות והבניינים לסטודיו...
(לא כ"כ יוצא לי להסתובב עם מצלמה ברחוב..)

• הוסף לסימניות
לא תאמיני... צילמתי לך דרך האוטו ביום שישי
מה המייל שלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1103195:
לא תאמיני... צילמתי לך דרך האוטו ביום שישי
מה המייל שלך?

לא מגיע לכולנו להנות? :confused:
מחכים לראות :)

• הוסף לסימניות
אין מצב:mad:
בתור צלמת אני לא יעלה לפה תמונות שצילמתי מתוך רכב דרך החלון תוך כדי נסיעה על מצב אוטומט (בקיצר הכי לא מקצועי שיש...)
סה"כ צילמתי בשבילה וכתבתי לה שאני מקווה שלא היו לה ציפיות לתמונות של צלמת...
חוץ מזה מדובר בעיר חיפה ש.... פשוט אין עם מי לריב... יש שס"ג והאחדות חוגגת!!! הבנתם???
חסידים יכולים לתלות את הרב עובדיה עם שסג ואף אחד לא עולה על עץ להוריד את המודעה...

תבקשו ממנה שתעלה את הקבצים וכך תראו גם את התמונות של הנציגים שצילמתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה