עזרה חיפאים? זקוקה לעזרה באיתור כתובת

• הוסף לסימניות
לקוחה בשם "סיגלית גולן" רכשה ממני משחק באתר, מסיבה לא ברורה היא לא ציינה את העיר למשלוח,
אלא רק את שם הרחוב -"קליבנוב 14,29,3" (הטעויות במספרים במקור).
בחיפוש ברשת העלתי שהרחוב היחיד בארץ הנושא שם זה הוא בחיפה.
לקינוח היא השאירה כתובת מייל ומספר טלפון נייד פקטיבי...
אני זקוקה לחיפאים שיש ברשותם ספר טלפונים ואוכל על ידם לאתר את הלקוחה ולשלוח לה את המשחק, (ברשת לא מצאתי).
(יש לי גם ת.ז. שלה, השאלה אם יש מה לעשות עם זה לאתר אותה?)

• הוסף לסימניות
אם הכל פקטיבי, אולי גם היא עצמה כזו?

• הוסף לסימניות
מה בוער לך לרדוף אותה?
היא "הונתה" אותך, תני לה לרדוף אחרייך.

נשמע מעניין הסיפור, היא שילמה? בכרטיס אשראי? אולי ככה תוכלי לברר מי זו.

• הוסף לסימניות
מה בוער לך לרדוף אותה?
היא "הונתה" אותך, תני לה לרדוף אחרייך.

נשמע מעניין הסיפור, היא שילמה? בכרטיס אשראי? אולי ככה תוכלי לברר מי זו.
הבעיה שה"פקטיבית" ששילמה כסף (והמשחקים שלי הם לא של "הכל בשקל") לא רודפת אחרי.
בתור הגינות עלי להשיב את האבידה ולשלוח לה, וגם לחסוך חוו"ד שלילית בנוסח "שלמתי במיטב כספי והם אפילו לא שלחו לי מספר מעקב"
כידוע הישראלים (חלקם) קודם מעלים חוו"ד שלילית ואח"כ מבררים מדוע לא הגיע?

• הוסף לסימניות
רק לי יש תחושה שהיא פשוט רצתה להחזיר לך איזה חוב ישן
שלא היה נעים לה להזדהות
וזה הדרך שהיא מצאה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה