אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אשמח למידע.
תודה רבה.
תודה רבה.
מצטרף להנ"ל את החיפאים תשאל על מצב המדוזות בקאנטרי אביבים או בביאליק.....טוב אז ככה-
חיפאים לא הולכים לים!
כחיפאית לא הייתי בים כבר כמה שנים טובות...
ומהמשפחה המורחבת שלי (שכולה גרה בחיפה)אני לא היחידה...
הים לא מספיק מענין...
אז אולי תשאלו את הירושלמים![]()
עדיין פתוח נפרד ביום ראשון?בקאנטרי אביבים
ת'אמת אני כבר מעל 3 שנים בני ברקיעדיין פתוח נפרד ביום ראשון?![]()
טוב אז ככה-
חיפאים לא הולכים לים!
הים לא מספיק מענין...
חולקת ממשפת בסלו...
לא אמרתי שלא הולכים... רק הסברתי את מי שלא הולך.חולקת ממש
הולכים ועוד איך
לא יודעת לגבי המדוזות
מצטרף להנ"ל את החיפאים תשאל על מצב המדוזות בקאנטרי אביבים או בביאליק.....
בטעות ציטטתי אותך ולא את הרב ויז'ניצערלא אמרתי שלא הולכים... רק הסברתי את מי שלא הולך.
בטח הולכים 16,24(80א)חולקת ממש
הולכים ועוד איך
לא יודעת לגבי המדוזות
16 ו 24 אכן כןבטח הולכים 16,24(80א)
מפוצצים...
מה שנקרא בלשון העם סבבה לגמרי אבל -אבל יש הרבה חיפאים שזה לא מ ד ב ר אליהם-מה את גרה בחיפה ולא הולכת לים???כן אני לא הולכת לים ,תתפוצצו!![]()
זה כוללני ממשטוב אז ככה-
חיפאים לא הולכים לים!
שמאויישים בין היתר גם בחיפאים (וכמובן בנופשים)בבין הזמנים החוף השקט מלא רק בגלגלים שחורים...(ובתכולתם כמובן)
כןעדיין פתוח נפרד ביום ראשון?![]()
אוקיי אז בתור ירושלמי אשאל אתכם מה הולך בכותל?טוב אז ככה-
חיפאים לא הולכים לים!
הים לא מספיק מענין...
לגבי המדוזות
יום שישי שעבר היו כמה
(אמנם הם לא השתלטו על כמות האנשים אז אולי השבוע יהיה יותר)
אבל ביום שלישי לא היה
תראו מה זה, זה משתמש צדיק, ב2 בלילה כתב שנראה לו שאין, ב11 בבוקר כבר כתב שבדוק שאין, זה משתמש צדיק, רואה אשכול, רץ לבדוק בשביל לעזור לציבור...אין שום מדוזה(בדוק)
בסוף כן היהאין שום מדוזה(בדוק)
סורי שאני חוזרת לזה, אבל הייתי חייבת, שאלה לירושלמים:אז אולי תשאלו את הירושלמים![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים