- הוסף לסימניות
עובד כל יום מ5 בבוקר עד 12 בלילההרכבלית החדשה תעבוד בחופש?
ויום חמישי עד 2 לפנו"ב
עובד כל יום מ5 בבוקר עד 12 בלילההרכבלית החדשה תעבוד בחופש?
כמה נפשות אתם?יש כאן מישהיא מחיפה או מכרמיאל
שרוצה להחליף עם דירה חדשה ומהממת במרכז ירושלים?
הכי נח מבת גליםמי מהן הכי קרובה לשכונת הדר?
ממש לא זה חתיכת נסיעה משםהכי נח מבת גלים
יש שם את 37 ו28 להדר,
אם יוצאים ליד רמבם שזה עוד 4 דקות הליכה יש 16 ו24 שמגיעות קרוב למרכז החרדי
נכוןממש לא זה חתיכת נסיעה משם
עדיף מרכזית המפרץ
מהמרכזית זה נסיעה של דקות בודדות ומגוון של קויםנכון
אני תמיד יורדת בבת גלים בגלל 37
ממרכזית המפרץ יש את 133/132 מטרונית 3 115
מקור ברוךאיפה בירושלים?
אם לא מתאים לך עם "הפקות על" אולי מתאים להחליף איתנו...כמה נפשות אתם?
אין לי הודעות פרטיות.
אני גרה בחיפה, 5 נפשות (אחד תינוק)
באמת? למה?ויום חמישי עד 2 לפנו"ב
מתענינת גם.מישהי חיפאית יודעת איך מגיעים מחיפה ליגור-באלגן (לונה פארק)
והאם שווה בכלל?
אין בעיה. תעדכני כאן אח"כ.מתענינת גם.
מעבירה לחכמת נשים. זה בסדר?
ידוע לי שבחיפה אפשר לעשות מנגל רק בחוף דדו (מקום מאוד יפה ושקט, בבין הזמנים הרבה מאנ"ש הולכים לשם)לפעמים צריך לתפוס שם מקום, אחרי הכל זה המקום היחידי בחיפה שאפשרדחוף
איפה הכי קרוב לעשות מנגל לפארק הכט???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //