חיפה - האם ניתן קצת לעשות סדר...

האם יש בחיפה (העיר הגדולה..)
דירות שמיועדות להשכרה לנופש
ואני לא שואלת על בין הזמנים ,
זה אני יודעת שיש המון ושכל משפחה חיפאית משכירה את הדירה שלה
אני מתכוונת לשאול האם יש דירות שמיועדות להשכרה במשך כל השנה ליומיים שלושה למטרות נופש
שממוקמות באיזור החרדי ?

האם יש בחיפה (העיר הגדולה..)
דירות שמיועדות להשכרה לנופש
ואני לא שואלת על בין הזמנים ,
זה אני יודעת שיש המון ושכל משפחה חיפאית משכירה את הדירה שלה
אני מתכוונת לשאול האם יש דירות שמיועדות להשכרה במשך כל השנה ליומיים שלושה למטרות נופש
שממוקמות באיזור החרדי ?
צימרים לזוג אני מכיר.

מישהו יודע אולי פרטים על הדירות בנווה הדר מה הסיפור עם הטאבו למה לא רשום בטאבו

מישהו יודע אולי פרטים על הדירות בנווה הדר מה הסיפור עם הטאבו למה לא רשום בטאבו
יש מריבה בין הקבלן לעירייה מי צריך לשלם אגרה כל שהיא למעשה בית משפט פסק שהקבלן צריך לשלם עכשיו צריך לחכות שהוא יעשה את זה ולאחמ"כ זה ירשם בטאבו

יש מריבה בין הקבלן לעירייה מי צריך לשלם אגרה כל שהיא למעשה בית משפט פסק שהקבלן צריך לשלם עכשיו צריך לחכות שהוא יעשה את זה ולאחמ"כ זה ירשם בטאבו
אין קשר לעירייה בסיפור הנ''ל. המריבה היא על תשלום לרמ''י (רשות מקרקעי ישראל) וכיון שעדיין לא שולם כל הסכום רמ''י לא מעבירה את הבעלות (שלה כעת) לרוכשים.

הבנתי שיש כרגע ניסיון להגיע להסכם שחלק הקבלן ישלם וחלק הרוכשים, אך הרבה שכנים מתנגדים (ובצדק)
שמעתי על הבדיחה הזאת.. הקבלן חייב כסף או שלא, מה אשמים הרוכשים ששילמו במיטב כספם על הדירה, ואיך בדיוק אפשר לעשות פשרה בבית המשפט על גבם של הרוכשים שלא היו צד לדיון הזה בכלל?

אתה צודק
אולי זה משום שאחרי הכל סוף סוף לרוכשים יש אינטרס שהדבר סוף סוף יסתדר, ושווה להם לשלם כל אחד 6000 שקל כדי להקפיץ את ערך הדירה שלהם.

אתה צודק
אולי זה משום שאחרי הכל סוף סוף לרוכשים יש אינטרס שהדבר סוף סוף יסתדר, ושווה להם לשלם כל אחד 6000 שקל כדי להקפיץ את ערך הדירה שלהם.
ואם חלק לא ישלמו/אין להם כסף כעת. אז לא יהיה רישום זכויות? אנשים יאבדו את הזכות על הדירה שלהם ששילמו עליה במיטב כספם? כי הקבלן לא מכניס את היד לכיס??

אני לא מונח בפרשה, אם זה דבר שניתן לפתור אז ברור שאתה צודק, אבל אם לא אז אין ענין ללכת ראש בקיר, ויש כלל בחיים אל תהיה צודק תהיה חכם

אין קשר לעירייה בסיפור הנ''ל. המריבה היא על תשלום לרמ''י (רשות מקרקעי ישראל) וכיון שעדיין לא שולם כל הסכום רמ''י לא מעבירה את הבעלות (שלה כעת) לרוכשים.
זה מה שאמרתי הוויכוח כרגע הוא מי חייב את זה

אז הכי הרבה שיקרה זה שהדיירים ישלמו כמה אלפים וזה מסודר?
אני רוצה לדעת עם שווה לקנות שם דירה ?

אשמח לשמות של מתווכים אמינים שמתעסקים עם דירות להשקעה - השכרה לסטודנטים וכד' בחיפה
זה מאד דחוף לי! תודה רבה!
אני יכול לתת לך הרבה מידע מהניסיון האישי שלי , ומהמידע שיש לי גם מהניסיון של אחרים , שיצא לי לשמוע ולהצטער איתם על מצבם ...

אפשר ליצור קשר בפרטי

מי שמפרסם פה דירות למכירה
גורם לנעילת האשכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה