דרוש מידע חיפה - מידע מהיום להיום!

• הוסף לסימניות
שלום,
אנחנו נמצאים בנופש בחיפה תחתית באזור רחוב יצחק שדה ויכולים להרחיק לשדרות המגנים - דרך העצמאות וכדו'
לא מצאנו בית כנסת באזור נשמח למידע בהקדם ממי שיודע.
ובנוסף נשמח למידע לאטרקציות או אפשרויות בילוי בחיפה תחתית עבור משפחה עם ילדים קטנים עד גיל 10
חוץ מים, פארק הכט וכדו'. האם יש אפשרות לשיט באזור? נחל? מוזיאון?
ושאלה אחרונה - איך מסתדרים בלי וויז? חרשנו את כל חיפה הלוך חזור בטיולים סביב הרחובות והשלטים..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לגבי אפשרויות בילוי יש את נחל סעדיה ליד מרכזית המפרץ נחמד ונגיש...יש את מעגן הדייג ששם תוכלו לעשות שייט...
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
יש כרמלית וטיילת לואי יש מסלולים שמתאימים גם למשפחות כמו נחל שיח ונחל לוטם

• הוסף לסימניות
שיט יש במעגן הקישון,
יש ספינה שיוצאת לסיבוב בים ומסביב לנמל כמה פעמים ביום,
עלות 35-50 לאדם,
מאוד יפה עם מדריך שמסביר כל הנסיעה מה רואים וכו'

מספר 0522763823
או 0502266749

קבצים מצורפים

• שיייט בקישון.jpg
    שיייט בקישון.jpg
    KB 157.8 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
תודה!
איפה יש בית כנסת באזור?
רוצים להתפלל שחרית ולא מוצאים בית כנסת

• הוסף לסימניות
יש ישיבה של צאנז ברחוב תל אביב... אבל עכשיו בין הזמנים חוץ מזה נראה לי כדאי לכם להגיע להדר, לא נראה לי באופק שתמצאו בית כנסת קרוב
יהודים כן מצאתם באיזור שם רק בית כנסת לא?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש ישיבה של צאנז ברחוב תל אביב... אבל עכשיו בין הזמנים חוץ מזה נראה לי כדאי לכם להגיע להדר, לא נראה לי באופק שתמצאו בית כנסת קרוב
יהודים כן מצאתם באיזור שם רק בית כנסת לא?
תודה,
נגיע באמת להדר
מצאנו תפילות ב6 בבוקר וכבר לא רלוונטי

• הוסף לסימניות
טיילת לואי מהאיזור שלכם זה באוטובוס, ואם תרצו תוכלו לסוע בכרמלית מכיכר פריז עד טיילת לואי

• הוסף לסימניות
קופצת
אשמח למידע על אטרקציות/טיולים קטנים בחיפה לזוג עם ילדים קטנים (3, 1.5)

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על נחל סעדיה.
האם אפשר להגיע רגלית מהרכבלית? כמה זמן הליכה?
מה יש בנחל?

• הוסף לסימניות
היינו שמחים לטייל בנמל חיפה
האם יש למשיהו מידע האם יש שם מרכז מבקרים או משהו בסגנון? (באתר של הנמל לא ראיתי כלום)
או סתם האם ישנה אפשרות להכנס ללא סיבה מיוחדת ולראות את הנעשה?

• הוסף לסימניות
מה המצב מבחינה ביטחונית בחיפה- היו אזעקות?
מתחילת המלחמה (7.10.23) היו 3 אזעקות, 2 זיהוי שוא של כטבמי''ם, 1 ירוט שיצא לכיון מטרה שלא היתה בכלל לכיוון חיפה. בקיצור שקט גמור.

• הוסף לסימניות
היינו שמחים לטייל בנמל חיפה
האם יש למשיהו מידע האם יש שם מרכז מבקרים או משהו בסגנון? (באתר של הנמל לא ראיתי כלום)
או סתם האם ישנה אפשרות להכנס ללא סיבה מיוחדת ולראות את הנעשה?
מה שאני מכיר שיש שיט מנמל הקישון שהוא נוסע בין האוניות בנמל ומסביר על כל הפעילות בנמל, וגם יוצא לסיבוב בים הפתוח.

• הוסף לסימניות
האם מכירים דירת נופש להשכרה בויז'ניץ-חיפה לשבת?
(אני מחפשת דירת נופש ולא דירה שגרים בה ויוצאים לבין הזמנים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה