חיפוי אמבטיה

• פותח הנושא mmn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צריכה את עזרת המבינות בתחום .

יש לנו בדירה החדשה יחידת הורים שהגודל שלה הוא 1.6 על 1.8 ס"מ
כשברוחב שלה יש אמבטיה מקיר לקיר (אמבטיה אורך 1.6)

בחרתי קרמיקה לבנה בגודל 30/60 מבריק לקירות ולרצפה אריח אפור R10 בגודל 33/33 .

כעת אני מתלבטת מה נכון ןיפה יותר לעשות בחיפוי של האמבט בעצמו .אני חשבתי לעלות עם האריח של הרצפה בחלק הזה אך משהיא טענה לי שזה לא יתקבל יפה כיון שמדובר בשני גדלים של קרימיקות .

מבחינת מה להשאר רק בלבן זה לא יותר מידי משעמם ? ומבחינת נקיון לא עדיף כהה ?

תודה מראש לכל העונות מנסיונן .

• הוסף לסימניות
הדמיה של האמבטיה עם האופציות שכתבת, תעזור לך לקבל החלטה

• תודה
Reactions: mmn
  • הוסף לסימניות
הדמיה זה שרות של מעצבת פנים

• תודה
  • הוסף לסימניות
לקחתי מעצבת פנים לתכנון אבל לא לבחירות של הכלים והחרסינות .
יש לי דרך לעשות זאת לבד ?

• הוסף לסימניות
יותר יפה ונקי- לבן

• הוסף לסימניות
אני לא מעצבת, אבל נראה לי מאוד יפה לעלות עם הרצפה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי עולה עם הריצוף.
אצלי יש צבעים דומים, ועשיתי אריח דקור בגודל שלישי על דופן האמבטיה

upload_2019-2-18_0-57-27.png

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי עולה אם הריצוף ואת יכולה להוסיף צבע באקססוריז או בחזית הארון אם קיים שם

• הוסף לסימניות
לדעתי אם הלבן פרקטי לקיר מאחורי האמבטיה והוא פרקטי לקיר מאחורי השירותים, הוא יהיה פרקטי לחיפוי האמבטיה.

• תודה
  • הוסף לסימניות
את יכולה גם לשבור את הלבן בחיפוי אמבטיה עם טקסטורה שונה
20180525_131255.jpg

• הוסף לסימניות
זהו . שכנעתם אותי . מקווה רק שלא מאוחר מידי .
הולכת לשים צבע כהה בחיפוי .
שיפי ,הרצפה שלך R10 ?

• הוסף לסימניות
  • תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה