חיפוי זכוכית למטבח

• הוסף לסימניות
האם מומלץ לחפות מעל השיש בחיפוי זכוכית חלקה?
האן פרקטי? רואים סימני ניגוב?
איפה מומלץ?

• הוסף לסימניות
זה יפהפה ומשדרג את המטבח
קחי בחשבון שהעלות גבוהה פי עשרה ויותר מאשר אריחי קרמיקה.

אני מאד רציתי לחפות בזכוכית, אך למטבח הגענו לקראת סיום השיפוץ...

• הוסף לסימניות
מכירה כמה שש להן ומרוצות מאד.
משתמשות כלוח עם טוש מחיק לרשימת קניות \ מתכון שימושי וכו'
אכן - יקר בהרבה מחיפוי פורצלן,
אם כי בד"כ לא מדובר בהרבה מטראז'
לוודא כמובן שזו זכוכית מחוסמת ובעלת תו תקן
וגם כדאי לבדוק את נושא טביעות אצבעות - כמה זה בולט.
(אגב, לאגר יש חומר חדש שמיועד לחיפוי- לדמות את הזכוכית, לא בדקתי לעומק
ולא ראיתי אותו מיושם בפועל מטבח, אבל נראה מעניין ושווה בדיקה)

• הוסף לסימניות
יש לי למעלה משנה ואני מרוצה מאד
צריך פשוט לדעת איך לתחזק

לגבי סימני ניגוב או מים
אם לא תנגבי - יראו סימני מים
אם תנגבי עם סמרטוט לא מתאים (כמו ווטקס) גם יראו סימני ניגוב

אני מנגבת אחרי כל שטיפת כלים במטלית מיקרופייבר - וכך גם אם יש התזות מים, לא נותרים סימני אבנית
אחרי כל טיגון או בישול - במגבת נייר + סנו קליר

המיקרופייבר - מונע סימני אבנית
הסנו קליר - לניקוי ממש
שומן יותר כבד - מנקה בפיירי, שוטפת במים ואז מבריקה במיקרופייבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ש ו;2162586:
נשמע מדבריך שיש בזכוכית הזאת קצת השתעבדות. אני טועה?

לי יש כבר שנה, כן יש צורך להשתעבד אבל המראה שווה את זה.
לי יש חלק בצבע שמנת ואמרו לי שאם נכנס מים מתחת לזכוכית אז רואים ירוקת ע"כ כל פעם שאני שוטפת כלים אני מניחה מגבת בין החיבור לשיש כדי שלא יכנס מים שם, אני גם שוטפת את השיש לא עם הרבה מים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ש ו;2162586:
נשמע מדבריך שיש בזכוכית הזאת קצת השתעבדות. אני טועה?

להרגשתי - ממש לא!
זה נהיה כזה הרגל - מיד אחרי שטיפת כלים מעבירים מטלית - לוקח 5 שניות בקירוב

ואחרי טיגונים - לא תנקי התזות גם אם יהיה מדובר בקרמיקה?

פשוט מאד השימוש הוא במטליות המתאימות ובספריי המתאים

ומנסיון - גם אם היתה לי תקופה של מס' שבועות שבה בעלי 'תיחזק' את המטבח בגלל הגבלה רפואית, כשחזרתי לתפקד - העברתי ספוג הפלא והכל חזר לקדמותו (עידוד למי שלא רוצה לנקות בשוטף, אלא רק לפני שהשויגער באה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;2162599:
לי יש כבר שנה, כן יש צורך להשתעבד אבל המראה שווה את זה.
לי יש חלק בצבע שמנת ואמרו לי שאם נכנס מים מתחת לזכוכית אז רואים ירוקת ע"כ כל פעם שאני שוטפת כלים אני מניחה מגבת בין החיבור לשיש כדי שלא יכנס מים שם, אני גם שוטפת את השיש לא עם הרבה מים.

ההתקנה שלך לגמרי לא תקינה!!!
לא אמורים לחדור מים מאחורי הזכוכית!
ממליצה לך להזמין את המתקין, זו אחריותו

אצלי אטמו למטה בסיליקון שקוף אנטי עובש
אין חדירה של טיפת מים ואין עובש (למרות שהזכוכית עומדת במקום מסוים עם 'בטן', בגלל שהקיר של הקבלן היה עקום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;2163687:
ההתקנה שלך לגמרי לא תקינה!!!
לא אמורים לחדור מים מאחורי הזכוכית!
ממליצה לך להזמין את המתקין, זו אחריותו

אצלי אטמו למטה בסיליקון שקוף אנטי עובש
אין חדירה של טיפת מים ואין עובש (למרות שהזכוכית עומדת במקום מסוים עם 'בטן', בגלל שהקיר של הקבלן היה עקום)

לי אישית לא נכנס מים, אבל גם המתקין אמר שיש צורך לתחזק את הסיליקון, אחרי זמן הוא מתחיל להתרופף כמו במטבח עם קרמיקה.
וחבל כשלא שמים לב, ע"כ אני מראש מעדיפה לתחזק את זה טוב.

• הוסף לסימניות
אני שקלתי לעשות זכוכית, אבל הזהירו אותי מהשתעבדות לנקיון, ואז נוכחתי לדעת שזה באותו מחיר כמו לעלות עם השיש.
עליתי עם השיש, ואני מאוד מאוד מרוצה. אין פרקטי ויפה מזה.

• הוסף לסימניות
עוד משהו שהסבירו לי, אני חיפשתי זכוכית כהה ואמרו לי שדווקא על הכהה רואים יותר סימנים, זאת סיבה נוספת שגרמה לי לרדת מזה.
השיש שלי הוא בגוון מוקה, יחסית כהה אבל עם עורקים בהירים, והארונות שמנת ובחלקם מוקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה