בד"כ על מבריק יראו יותר טיפות מים, טביעות אצבע וכד'מה מומלץ יותר מבחינה פרקטית עבור ליכלוך וטיפות מים ?
לא סותראם השיש מבריק, סותר לעשות חיפוי מט?
סליחה על ההקפצה,איזה חיפוי בחרת לשיש? אני בדיוק מחפשת חיפוי לאותו דגם.מה מומלץ יותר מבחינה פרקטית עבור ליכלוך וטיפות מים ?
אשמח גם לשמוע המלצות מניסיון על סגנון וגוון שמתאים לשיש קיסר 6131 וארונות בגוון סהרה.
תודה!
מושלם!!!לקחתי מבריק
בצבע לבן- אפור עם גידים
קוראים לזה ונוס וויט אם מעניין אותך, מתקבל מהמם- עשיתי את זה גם לריצוף וגם לחיפוי.
צפה בקובץ המצורף 1927527
צפה בקובץ המצורף 1927523
הארונות סהרה של פורמקסמושלם!!!
נראה ממש המשך של השיש
הארונות סהרה?
איזה דגם השיש?
וסתם מעניין, למה עשית כיריים רגילות ולא אינדוקציה?
אצל בן יעקב בתלפיותוואיי!!!! אין לך מושג כמה את עוזרת לי!!!
איפה קנית את החיפוי הזה?
אני ממש מתעניינת בשיש הזה... את מרוצה? איכותי ופרקטי?הארונות סהרה של פורמקס
ובאמץ זה נראה המשך של השיש- התקבל ממש טוב בעין.
הדגם של השיש הוא 6131
העדפתי כיריים רגילות גם בגלל שיש לי פאזה אחת, גם גנרטור, וגם יש משו באש חיה..
אצל בן יעקב בתלפיות
0503200636
עלה ממש זול באזור 65-70 ש"ח אם אני לא טועה
לגמרי לגמריאני ממש מתעניינת בשיש הזה... את מרוצה? איכותי ופרקטי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים