חיפוי *קורות עץ*

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח אם מבינכם מישהו חיפה פעם קיר בקורות עץ?

איך חיפיתם ומה ביקשתם לנגר לעשות בעצם?
תודה לכל מידע בנושא

• הוסף לסימניות
יש היום הרבה סוגי קרמיקה דמוי פרקט שממש נראים עץ.

• הוסף לסימניות
יש היום הרבה סוגי קרמיקה דמוי פרקט שממש נראים עץ.

תודה על התגובה
מכירה את הקרמיקה, היא לא מתאימה לכל דבר
אני צריכה לחיפוי קיר בחנות יוקרתית וראיתי בתמונות השראה דברים מסוימים
לכן כן רוצה מידע לגבי קורות עץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש קירות מחופים בעץ
באזור החדרים זה נבלע עם המשקופים פשוט עץ חלק
באזור הכניסה לבית כמו חומה
ביקשנו מהנגר את מה שרצינו.
עשה לנו את זה נקסט דור מנמל תל אביב הוא עשה לנו את הדלתות יחד עם החיפוי.

• הוסף לסימניות
לי יש קירות מחופים בעץ
באזור החדרים זה נבלע עם המשקופים פשוט עץ חלק
באזור הכניסה לבית כמו חומה
ביקשנו מהנגר את מה שרצינו.
עשה לנו את זה נקסט דור מנמל תל אביב הוא עשה לנו את הדלתות יחד עם החיפוי.

אני מתכוונת חיפוי לא עץ חלק על הקיר אלא קורות עץ, פסי עץ ברוחב 4 ס"מ עם רווחים בין אחד לשני של 2 ס"מ
דומה לתמונה הזאת
קורות עץ.jpg

• הוסף לסימניות
זה נקרא לייסטים
נגרים פרטיים עושים את זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך אני יודעת מה לבקש לו??
איזה סוג ליסטים, איזה צבע, ואיזה גימור?
אתה יכול פשוט לשלוח לו תמונה ולומר לו שכזה דבר אתה רוצה, זה השטח שלו הוא יציע לך את האפשרויות שקיימות, רק צריך נגר מקצועי שמתמצא בכל הטרנדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה