דרוש מידע חיפוי קיר במטבח 120*60 מדוקק או רגיל?

• הוסף לסימניות
אנחנו לפני חיפוי קיר מעל השיש במטבח ובפינת אוכל.
מדובר בחיפוי של גרניט פורצלן מבריק בגודל 60/120.
יש שני סוגים: מדוקקים ורגילים.
יש מוכרים שממליצים בדווקא על הדקים, ואילו אחרים טוענים שאין צורך.
מישהו התנסה?
יודע משהו?
יש הבדל במראה לאחר ההדבקה?

• הוסף לסימניות
לענות על על זה לא אדע
אבל אם אתם כבר משקיעים באריח יקר (אם זה אורך מטר עשרים זה יקר יחסית לקטנים)
הייתי ממליצה מאד לחשוב על חיפוי זכוכית.\\
עשינו לפני שנתיים וחצי . מאד התלבטנו, בגלל המחיר. אבל בדיעבד זו אחת ההחלטות הכי מוצלחות שהיו לי
מצד אחד המראה המדהים והחלק. (ואפשר כל גוון שתחלמי עליו)
ומצד שני פרקטיות מדהימה ביותר.
אפשר לבוא לעשות סיור...

קבצים מצורפים

• IMG_7597.JPG
    4.4 MB · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
לענות על על זה לא אדע
אבל אם אתם כבר משקיעים באריח יקר (אם זה אורך מטר עשרים זה יקר יחסית לקטנים)
הייתי ממליצה מאד לחשוב על חיפוי זכוכית.\\
עשינו לפני שנתיים וחצי . מאד התלבטנו, בגלל המחיר. אבל בדיעבד זו אחת ההחלטות הכי מוצלחות שהיו לי
מצד אחד המראה המדהים והחלק. (ואפשר כל גוון שתחלמי עליו)
ומצד שני פרקטיות מדהימה ביותר.
אפשר לבוא לעשות סיור...
לא מדובר באריח יקר בכלל - לפעמים אפילו יותר זול מהקטנים.
המדוקקים יקרים יותר ולכן אני שואלת אם יש צורך.
כמובן שזכוכית יקרה פי כמה וכמה - בלי השוואה בכלל.
ותודה על התמונה - באמת נראה מהמם!!!

• הוסף לסימניות
לא מדובר באריח יקר בכלל - לפעמים אפילו יותר זול מהקטנים.
המדוקקים יקרים יותר ולכן אני שואלת אם יש צורך.
כמובן שזכוכית יקרה פי כמה וכמה - בלי השוואה בכלל.
ותודה על התמונה - באמת נראה מהמם!!!
כשאנחנו עשינו לפני 6 שנים חלק מהשיקול היה שלא הייתי מוכנה (פרקטית) לאריחים קטנים /מלבנים והגדולים ממש היו מאד יקרים. ההפרש בין זה לזכוכית לא היה מספיק משמעותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה