חיפוי קיר למטבח

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
דרושה לי עזרה במציאת חיפוי קיר מטבח ללא טקסטורה בגוון מוקה בהיר או שמנת, מבריק,
עשינו שיש טאג' מאהל מפלטה יפיפייה עתירת תנועה וגוונים, החיפוי מתבקש לא להפריע לשיש :)
חיפשתי בירושלים בהמון חנויות, ראיתי מבחר גדול אבל כולו או מט-מחוספס, או מדוגם , או לא במידה (60X120)
האם מישהו כאן עשה/ראה חיפוי כנ"ל?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
דרושה לי עזרה במציאת חיפוי קיר מטבח ללא טקסטורה בגוון מוקה בהיר או שמנת, מבריק,
עשינו שיש טאג' מאהל מפלטה יפיפייה עתירת תנועה וגוונים, החיפוי מתבקש לא להפריע לשיש :)
חיפשתי בירושלים בהמון חנויות, ראיתי מבחר גדול אבל כולו או מט-מחוספס, או מדוגם , או לא במידה (60X120)
האם מישהו כאן עשה/ראה חיפוי כנ"ל?
תודה רבה!
ניסית בפריד בגב"ש?
לפני כמה חודשים, נדמה לי שהיה להם.
לא בתצוגה, במחסן.

• הוסף לסימניות
מצאתי בשיש בית ישראל-שפיגל אריח יפה ומתאים, התאים את עצמו לשיש ולמרות שהוא בהיר הוא גם פרקטי,
שלום,
יש מצב לקבל תמונה של המטבח?
אני בדיוק עושה סהרה וטאג' מאהל ורוצה חיפוי מתאים
stmalul שטודל גימייל
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני אז לקחתי מבית ישראל גם, אבל בסוף ממש הפריע לי כל החיתוכים בקרימיקה אז החזרתי וקניתי שיש גרניט פורצלן לבן טיפה שמנתי בעובי 6 מ"מ מאחד שמכר לי את זה ממש ממש זול סוג 600 למטר (היה לו סטוק מאבן קיסר שאז זה עוד לא היה שלהם אלא של למינם) ויצא לי ממש מיוחד הכל משטח אחד ונראה טבעי ממש הרבה בכלל לא אוחזים שזה שיש ולא קיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה