חיפוי קיר פינת נט"י

• הוסף לסימניות
זו הקיר המיועד לפינה
הברז זהב מט מהמם
כיור עגול מונח - לא מה שבתמונה
ארון מצ"ב גוונים- גוון as106 עם בוצ'ר עץ מעל הארון
מראה עגולה בלי מסגרת
האם האריח השחור עם הזהב יהיה מתאים בזמן שהפינה הזאתי היא ממש בפתח הבית כמו שרואים בתמונה המצורפת של הקיר הריק

קבצים מצורפים

• IMG_1798.JPG
    IMG_1798.JPG
    2.2 MB · צפיות: 123
  • IMG_1796.JPG
    IMG_1796.JPG
    1.9 MB · צפיות: 127
  • IMG_1873.JPG
    IMG_1873.JPG
    1.7 MB · צפיות: 105
  • גוון ארון אמבטיה as106.jpeg
    גוון ארון אמבטיה as106.jpeg
    KB 150 · צפיות: 121
  • הוסף לסימניות
אישית הייתי עושה שם כנראה בריקים

• הוסף לסימניות
את שואלת כבר לאחר מעשה?

(בוצר עץ מעל הארון זה דבר שדיברו עליו פה בפורום אם זה טוב או לא)

• הוסף לסימניות
הייתי מציעה חיפוי בריקים (או אפילו קרמיקה דמוי בריק) -על כל הקיר, יש בהם דומיננטיות שמעניקה מראה ייחודי והיכולת להשתלב עם אלמנטים נוספים מבלי לגנוב את ההצגה.
או לחילופין בטון אדריכלי-אריחי בטון מעוצבים לסוגיהם ..

• הוסף לסימניות
נראה לי מדי הרבה צבעים לפינה כ"כ קטנה:
שחור (אריח)
זהב (ברז)
עץ (בוצ'ר)
בז' (ארון)
לבן (כיור)

מה גם ששחור תמיד מקטין את השטח, וחבל.

בדיוק השבוע הייתי בחנות לחיפויים וראיתי אריח דומה למה שהצגת, אבל בלבן, יכול להתאים לך . לבן מבריק עם נימים זהב, מושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה