חיפוי קיר שיהיה עמיד בהתנגשות של כסא גלגלים

• הוסף לסימניות
מחפשים חיפוי לקיר מסכן ופצוע מהתנגשויות מאסיביות,
משהו שיחזיק מעמד אבל לא ייתן מראה של מוסד...
העדפה גבוהה לפתרון מיידי (לפני פסח)

• הוסף לסימניות
יש חיפוי קיר פולימרי במגוון דוגמאות. זה מגיע בלוחות שצריך להדביק.

• הוסף לסימניות
אני מכירה משפחה שהדביקו כמין לבנים על הקיר בצורה ממש יפה, נראה כקישוט מלכתחילה, ולא משהו שמיועד למנוע התנגשות... אולי אני אעלה תמונה מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
יש חיפוי קיר פולימרי במגוון דוגמאות. זה מגיע בלוחות שצריך להדביק.
לא מומלץ למטרה הנ''ל, הכסא יפצע את זה וזה לא יראה טוב בעתיד הקרוב.
אבל כמו שציינה @1234:) לקנות אבני חיפוי פשוט להדבקה יוצא מאד יפה
חייבים שם משהו יציב כדי שלא יהרס במיידית

• הוסף לסימניות
אני מכירה משפחה שהדביקו כמין לבנים על הקיר בצורה ממש יפה, נראה כקישוט מלכתחילה, ולא משהו שמיועד למנוע התנגשות... אולי אני אעלה תמונה מאוחר יותר
אשמח.
עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
צילום מסך 2022-03-28 020719.png
צילום מסך 2022-03-28 015714.png
צילום מסך 2022-03-28 015633.png
צילום מסך 2022-03-28 020653.png

לא כ"כ מצאתי תמונות טובות, אז מקווה שאפשר להתרשם גם מתוך מה שיש....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה,
זה בית פרטי?
קצת משדר אולם...

• הוסף לסימניות
אם יש עוד רעיונות
או יש מישהו שיכול לכוון אותי לבעל מקצוע שיכול לבצע כזה דבר
כולל לקנות את החומרים והכל זה יהיה עזרה גדולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה