חיפוי קרמיקה תואם לשיש אסקלה 130(טאג מאהל)

• הוסף לסימניות
עשיתי מטבח סהרה של בלורן בשילוב אלון מבוקע.
שיש טאג מאהל של אסקלה (עוד לא הגיע שיש...)
מישהו עשה שיש טאג מאהל ומצא קרמיקה מתאימה? אני לא עולה עם שיש מדי יקר.

השיש ממשיך צמוד לקיר לשולחן בר (איפה שנמצא התאורה היורדת)- לעשות שם חיפוי קיר? עד איזה גובה?
ועד איזה גובה מומלץ לעשות את החיפוי? עד התקרה יראה חדר אמבטיה?

אשמח לחוכמת ההמונים תודה!

קבצים מצורפים

• TAJ_MAHAL_ALMOND_320X160_2_130.jpg
    TAJ_MAHAL_ALMOND_320X160_2_130.jpg
    KB 91.7 · צפיות: 217
  • מטבח 1.jpg
    מטבח 1.jpg
    KB 149.5 · צפיות: 219
  • מטבח 2.jpg
    מטבח 2.jpg
    KB 156.3 · צפיות: 180
  • הוסף לסימניות
מטבח מהמם
אני גם מתלבטת על השיש הזה
אם תמצאי קרמיקה מתאימה, אשמח לשמוע איזה
אין ארונות עליונים בצד ימין? הייתי עולה עם הקרמיקה עד לקצה העליון של החלון

• הוסף לסימניות
מטבח יפיפה!!!
עשיתם בחנות מטבחים? נגר?

• הוסף לסימניות
מטבח מהמם
אני גם מתלבטת על השיש הזה
אם תמצאי קרמיקה מתאימה, אשמח לשמוע איזה
אין ארונות עליונים בצד ימין? הייתי עולה עם הקרמיקה עד לקצה העליון של החלון
לא.
לא רציתי שיראה חדר ארונות.

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף למצוא קרמיקה.
יש למישהו המלצות, , הייתי שבתי חנויות לבנתיים לא מצאתי כלום אשמח גם להמלצות איפה לחפש
תודה

• הוסף לסימניות
תכננתי גם מטבח עם שיש אסקלה מדגם טאג' מאהל.
את החיפוי הלקוחה בחרה.
6.png

• הוסף לסימניות
אאל"ט קנו בחיים מוחה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף למצוא קרמיקה.
יש למישהו המלצות, , הייתי שבתי חנויות לבנתיים לא מצאתי כלום אשמח גם להמלצות איפה לחפש
תודה
מאיפה את

• הוסף לסימניות
עשיתי מטבח סהרה של בלורן בשילוב אלון מבוקע.
שיש טאג מאהל של אסקלה (עוד לא הגיע שיש...)
מישהו עשה שיש טאג מאהל ומצא קרמיקה מתאימה? אני לא עולה עם שיש מדי יקר.

השיש ממשיך צמוד לקיר לשולחן בר (איפה שנמצא התאורה היורדת)- לעשות שם חיפוי קיר? עד איזה גובה?
ועד איזה גובה מומלץ לעשות את החיפוי? עד התקרה יראה חדר אמבטיה?

אשמח לחוכמת ההמונים תודה!
מושלם
איזה צבע וסוג הארונות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו את לא תאמיני בחרתי מטבח ממש בצבעים שלך וגם שיש טאג מאהל אבל חיפוי לא רציתי שיש בגלל המחיר ואני מחפשת חיפוי מתאים את יכולה להראות לי איך יצא לך חיפוי חלק?
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
וואו את לא תאמיני בחרתי מטבח ממש בצבעים שלך וגם שיש טאג מאהל אבל חיפוי לא רציתי שיש בגלל המחיר ואני מחפשת חיפוי מתאים את יכולה להראות לי איך יצא לך חיפוי חלק?
בתודה מראש!
יש חיפוי תואם לטאג' מאהל בנגב קרמיקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה