כללי חיפוש באינדזיין

• הוסף לסימניות
איך מחפשים שכל פיסקה שיש בה
מעל 7 מילים בתוך סטייל מסוים
תהפוך לסטייל אחר
-המטרה היא להקטין עוד את המשפטים היותר ארוכים.
תודה.

• הוסף לסימניות
המילים בסטייל המסויים - הם ברצף?

• הוסף לסימניות
כן.
משפטים חלקם יותר ארוכים וחלקם פחות,
שיש בינהם אנטרים
ואני רוצה להקטין רק ת'ארוכים

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישו יודע?
ממש ממש דחוף לי.

• הוסף לסימניות
זה ימצא 7 מילים ויותר.
(\<.+?\> ?){7,}

נ.ב. כמדומני שהשאלה מנוסחת בצורה מסורבלת, שמקשה על מציאת פתרון.
יש מצב לצילום מסך של הקובץ?

• הוסף לסימניות
הנה צילום מסך:
בגלל הגודל הקטן של הריבועים
אני רוצה שהמשפטים הארוכים יהיו קצת יותר קטנים

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 139.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לאחר החיפוש עם הנוסחה שלעיל: תודה רבה רבה
אני רואה שיהיה יותר יעיל חיפוש לפי מספר אותיות כולל רווחים.
כי יש מילים קצרות שנכנסות בשורה אחת.
יש משו כזה?

• הוסף לסימניות
אפשר לחפש אותיות. לדוגמה:
.{30}
יחפש 30 תווים (כולל רווחים)

• הוסף לסימניות
מאוד עזר לי.
יישר כח!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה