כללי חיפוש באינדזיין

• הוסף לסימניות
שלום למומחי האינדזיין!
יש לי חוברת, בה אני צריכה למצוא שלושה צירופי מילים שונים, למשל: בית ספר, בית הספר וכו', ואני צריכה להוסיף לכל אחד מהצירופים הללו מקף אמצעי שייראה: בית-ספר וכו'. יש דרך לעשות זאת באופן אוטומטי?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
find/change
ברובריקה הראשונה רושמים את המילה שברצונך למצוא,
וברובריקה השניה למה ברצונך להחליף.

• הוסף לסימניות
יש דרך לעשות הכל בגרפ אחד. עדי רביד ממליץ בד"כ לחלק כדי לא ליצור באלגן יותר מדי גדול במסמך

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שברובריקה הראשונה אני רושמת: בית ספר וברובריקה השניה אני רושמת: בית-ספר וכו'?

• הוסף לסימניות
עובד מעולה! תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
אם מחפשים בגרפ, אפשר לחפש אותם בב"א, כמו שפתוש כתב.
מחלקים את סוגי המילה הראשונה בקבוצה אחת, עם אפשרות של 'או'. דהיינו או זה או זה או זה,
אחרי זה רווח, ואחרי זה את אפשרויות מילה השניה בקבוצה השנייה,
ומחליפים לקבוצה הראשונה, מקף, וקבוצה שלישית (דהיינו במילה השנייה)

חפש:
קוד:
(בית|הבית|בבית|ובית|ובבית)( )(הספר|ספר)
והחלף עם
קוד:
$1-$2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה