כללי חיפוש באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אני מעמדת לוח שנה באינדיזיין.
נתקלתי בבעיה כאשר אני מייבאת את זמני השקיעה מקובץ המקור (אקסל),
הזמנים מכילים גם שניות ואני לא מעוניינת בהם. (לדוגמא, 17:30:00)
איך אני עושה חיפוש שפשוט ימחק אותם בבת אחת ולא אצטרך לעשות ידני?

בנוסף, מופיע לי 0 לפני השעה (לדוגמא, 06:30:00)
איך אוכל ע"י חיפוש למחוק אף אותו?

תודה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשמורת;1738198:
שלום לכולם,

אני מעמדת לוח שנה באינדיזיין.
נתקלתי בבעיה כאשר אני מייבאת את זמני השקיעה מקובץ המקור (אקסל),
הזמנים מכילים גם שניות ואני לא מעוניינת בהם. (לדוגמא, 17:30:00)
איך אני עושה חיפוש שפשוט ימחק אותם בבת אחת ולא אצטרך לעשות ידני?

בנוסף, מופיע לי 0 לפני השעה (לדוגמא, 06:30:00)
איך אוכל ע"י חיפוש למחוק אף אותו?

תודה לכל העונים!
יש לזה סגנון תו לכל המספר?

• הוסף לסימניות
חפש:

(..:..)(:..)

החלף:
$1

אח"כ חיפוש נוסף
(0)(.:..)

והחלף:
$2

• הוסף לסימניות
eliezer- תודה על התגובה, יש סגנון תו לכל המספר.
goldring- תודה גם לך, אני מנסה.

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
עבד מקסים!
תודה רבה רבה!
חסכתם לי זמן יקר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה