כללי חיפוש באינדיזיין

• הוסף לסימניות
בCS4 זה יותר קל.
עד CS4 זה לא היה אפשרי בכלל,
והאופציה היחידה זה או סקריפט, או טווח אותיות.
לדוגמא: לחפש פיסקאות של עד 60 אותיות.

• הוסף לסימניות
דוגמא לאינדיזיין CS3. יחפש פיסקאות של עד 80 מילה:
קוד:
^.{1,80}

• הוסף לסימניות
בCS4 עושים בהגדרות הסגנון, סגנון תו שונה (לדוגמא צבע שונה) ל2 שורות הראשונות,
ואז מחפש כל תו וסוף פסקה עם הצבע הזה, ומחליף אותו לסגנון פסקה הרצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;296148:
דוגמא לאינדיזיין CS3. יחפש פיסקאות של עד 80 מילה:
קוד:
^.{1,80}

אם אני לא טועה (אין לי איך לבדוק כרגע) החיפוש הנ"ל יבחר מחרוזת תווים מתחילת הפיסקה שאורכה בין 1 ל-80 תווים, שזה בעצם בכל פיסקה גם אם היא קצרה יותר וגם אם היא ארוכה יותר מ-80 תווים.
אם זכור לי נכון, אפשר להוסף בסוף הביטוי $ כדי שהחיפוש ימצא רק פיסקאות שלמות שאורכן המירבי הוא 80 תווים ולא פיסקאות ארוכות יותר.
הביטוי יראה אז כך:
קוד:
^.{1,80}$

• הוסף לסימניות
אופס. ודאי שאתה צודק.
כתבתי: ^r בסוף
אבל משום מה, הוא עשה לי אנטר במקום זה, ולא שמתי לב שהוא בעצם הוריד לי אותיות אלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה