כללי חיפוש באינדי'

• הוסף לסימניות
איך עושים חיפוש [א-ת)\]]^13?
CS2

• הוסף לסימניות
CS2? איזה אפשריות היו שם בכלל?
תביא תמונת מסך איך נראה החיפוש שם.

• הוסף לסימניות
שאלה, אין לפעמים של 2 אותיות?
למשל:
יב)
כד)

• הוסף לסימניות
^$^P לא מוצא כלום...

קבצים מצורפים

• untitled.JPG
    KB 60.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אולי ככה:
^?)^p

זה לא LETTER, זה CHARACTER.

• הוסף לסימניות
בקיצור בפעמיים חפש והחלף.
פעם אחת לאלו: ז)
^?)^p
ופעם אחת לאלו: ש]
^?]^p

• הוסף לסימניות
לא הבנת, אני צריך בראש ובראשונה את אלו: ז
[א-ת]^13
על הדרך גם סוגריים. את הראשון הוא לא מוצא.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
אתה רוצה להסביר מה אתה מחפש?
(בטוח שתצטרך לעשות בכמה חפש והחלף, אבל קודם נשמע מה אתה מחפש)

• הוסף לסימניות
סוף פיסקה בלי נקודה לפני.

• הוסף לסימניות
1. תחפש כל סוף פיסקה עם נקודה
2. תחליף לסגנון תו
3. תחפש כל סוף פסקה, ללא הסגנון תו הנ"ל
4. תוסיף נקודה, אם לזה אתה רוצה להגיע - - -

• הוסף לסימניות
אם זו השיטה - אז חבל על העבודה. אני לא חייב לאף אחד שום דבר.

• הוסף לסימניות
אתה רוצה פשוט להוסיף נקודה בסוף כל פיסקה איפה שחסר?

• הוסף לסימניות
כשאני קורא שוב מה שבלה בלה כתב, אני חושב שאכן זה מה שאתה מחפש.
אני הייתי עושה חפש סימן פיסקה, והחלף עם נקודה וסימן פיסקה. חפש שתי נקודות וסימן פיסקה והחלף עם נקודה וסימן פיסקה.
אם יש אפשרות שהסימן פיסקה מסתיימת עם שלוש נקודות '...', תצטרך להחלף אותם קודם למשהו אחר (למשל חפש '...' והחלף עם '#.', ואז לעשות כנ"ל, ולהחליף שוב '#' עם 2 נקודות)
זה לא כזה מסובך, וזה לא קשור לזה שאתה לא חייב לאף אחד שום דבר (הגם שלדעתי זה לא נכון. אתה חייב, והרבה)

• הוסף לסימניות
אני לא. שישלמו יותר או שיביאו טקסט יותר מוגה.
אני צריך בנוסף לבדוק לפני ההחלפה...
ואגב, נראה לך שאני חלטוריסט? לפני תחילת העבודה עושים החלפה של ... בתו 3 נקודות.
ותודה לכולם על העזרה הנפלאה. אני יודע כמה זה מעצבן שמנסים לעזור אבל בצד השני אין מי שיקבל את העזרה...

• הוסף לסימניות
טעות. לי לא מעניין אם אתה נעזר או לא. אני עושה את שלי, ואתה? תעשה מה שבא לך.
העיקר שאני לומד בינתיים...
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה