חיפוש בדיסק קשיח חיצוני לא עובד לי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בתיקיות במחשב בתוך כונן חיצונוי מסוים,
אני מחפשת את שם הקובץ והוא כותב לי שלא נמצאו תוצאות למרות שיש קובץ כזה.
אני נתקלת בבעיה הזו רק בדיסק קשיח מסוים.
בשאר המקומות במחשב הוא מחפש כרגיל.
מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• הוסף לסימניות
סביר להניח שזו בעיה באינדקס, שימי לב אם הוא מקפיץ לך משהו על אינדקס...

• הוסף לסימניות
את מחפשת עם החיפוש הרגיל של ווינדוס<?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2299427:
סביר להניח שזו בעיה באינדקס, שימי לב אם הוא מקפיץ לך משהו על אינדקס...

לא. הוא רק כותב לי "אין פריטים התואמים לחיפוש שלך"
נכתב ע"י דודכהן;2299502:
את מחפשת עם החיפוש הרגיל של ווינדוס<?

כן

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אם את מנסה לכתוב לו שם מלא ומדוייק של תיקייה או קובץ, זה לא עוזר ?

• הוסף לסימניות
לא:(

• הוסף לסימניות
ווינדוס 7

• הוסף לסימניות
לדעתי ישנה בעייתיות בחיפוש של windows במהדורות האחרונות (אחרי XP). אני לאחרונה התחלתי לעבוד עם תוכנות חיפוש חיצוניות כדוגמת everything, ואני מרוצה מאוד. כמדומני היה על זה אשכול בפרוג, למרות שכעת לא מצאתי. שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המסייעים.
הורדתי את התוכנה שפרסומון העלה ושם החיפוש כן עובד לי.

• הוסף לסימניות
אכן ישנה סוג של בעיה בחיפוש בwin7 ומעלה

• הוסף לסימניות
נסו לחפש ע"י הוספת * בהתחלת המילה בתיבת חיפוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה