חיפוש בוינדוס 10

• הוסף לסימניות
איך מחפשים הכי מהר במחשב?
יש לי כאן וינדאוס 10.
אני מכניסה כונן חיצוני ואני רוצה שהוא יחפש רק שם. למה הוא מתחיל לחפש בכל המחשב?
טכנאי אחד נתן הוראה למחשב ליצור אינדקס. יום יומיים זה עבד ועכשיו כבר לא.

מה עושים?
אני צריכה לא רק חיפוש אלא לראות את הקבצים בקטן.

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון? פיתרון?

• הוסף לסימניות
איזו תוכנה הטכנאי שם לך את Everything? היא לא מחפשת לי טוב.

במחשבים אחרים הכונן של מוצא מהר ורק במחשב אחד הכל תקוע?

• הוסף לסימניות
כן, זו התוכנה. היא מוצאת לי חצי מהדברים אבל בלי צפיה מקדימה. וזה חשוב לי מאוד.

כן, במחשב אחר פחות חדיש הוא מחפש מהר ומוצא מהר.

לכן אני חושבת שזה ענין של הגדרה. השאלה איזו והיכן?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אולי למישהו יהיה פיתרון בשבילי?

• הוסף לסימניות
אתם לא עושים חיפוש?

• הוסף לסימניות
בכל גירסאות הוינדוס האחרונות (ויסטה ומעלה) החיפו שמתבצע עי אינדקס שהמחשב יוצר לקבצים , אבל הוא בברירת מחדל לא יוצר אינדקס לכל הכוננים אלא רק לקבצי המשתמש וכדו , אפשר לשנות את זה.

תרשמו בחיפוש את המילה "אינדקס"

תבחרו את "אפשרויות יצירת אינדקס" (תמונה מס1)

שם ב "שנה" - סמנו את הכוננים שאתם שהוא יצור להם אינדקס (תמונה מס2)

יש אפשרות לעשות חיפוש לא דרך אינדקס , אבל אז הוא ארוך הרבה יותר .

קבצים מצורפים

• אינדקס1.PNG
    KB 32.3 · צפיות: 39
  • אינדקס2.PNG
    KB 35.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
עשיתי את זה. אבל באמצע יצירת האינדקס הוא נעצר וכשאני מחפשת הוא טוען שפריט זה אינו קיים. ואני יודעת שהוא נמצא.
האם הקיבולת של יצירת האינדקס היא מוגבלת?

קרה לי שהמחשב הפסיק לחפש והיה עלי לבנות את האינדקס מהתחלה

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור לך

אני משתמש בתוכנה קטנה ומדהימה שמחפשת במחשב ובכל כונן שתחברי בתוך שניות !!(ניתן לבחור איפה לחפש בהקשה על ציור התיקייה בשורת החיפוש)
התוכנה נקראת
MasterSeeker

לא הצלחת<cite>י</cite> להעלות אותה אבל מפה אפשר להוריד<cite class="_Rm"></cite>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה