תרענן או שיש בעיות באינטרנטיש מישהו שנתקל בתקלה בחיפוש במייל ?
השורת חיפוש במייל שלי לא נותנת חיפוש לפי שם של איש קשר, מישהו נתקל ?
יודע אולי לפתור את הבעיה ?
הכל עובד חלק.תרענן או שיש בעיות באינטרנט
לדעתי כנ"ל.תרענן או שיש בעיות באינטרנט
כבר כמה ימים, אני מרענן כל הזמן.לדעתי כנ"ל.
גם קורה לי לפעמים, לחכות קצת או רענון וכדו'
כןמעניין, ניסיתי לצאת מהמייל ולהיכנס חזרה בכמה ימים האלו ?
איך עושים את זה ?יש לך מנוי בגוגל, א"כ תפנה לנציג שלהם לבקשת עזרה...
יש לי מנוי, איפה אני שולח פניה ?אתה צריך לרכוש מנוי ב8 שקל חודשי, בד"כ קונים מנוי כשנגמר המקום באחסון של חשבון אימייל ואז מקבלים עוד
100 GB לשימוש
יש לי מנוי, איפה אני שולח פניה ?
Google One עזרה
מרכז עזרה רשמי של Google One שבו תוכל למצוא עצות והדרכות לגבי השימוש במוצר ותשובות נוספות לשאלות נפוצות.support.google.com
אתה צריך לרכוש מנוי ב8 שקל חודשי, בד"כ קונים מנוי כשנגמר המקום באחסון של חשבון אימייל ואז מקבלים עוד
100 GB לשימוש
כלום לא עזר לי לבינתיים, אשמח לשמוע בדחיפות ממישהו שמכיר או יודע מי יכול לעזור למקרה כזה.תרענן או שיש בעיות באינטרנט
כן, כעת.רוצה עזרה מרחוק?
שלחתיyankystech גימייל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים