כללי חיפוש והחלפה באינדזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות באינדזיין של חיפוש מה שנקרא בוורד "הטקסט בתיבה חפש את"?
לדוגמא: אני רוצה לחפש נקודה שאחרי / לפני סגנון מסויים, ולהחליפה ברווח קשיח.
יש עוד מקרים שנתקלתי שהייתי צריך סגנון חיפוש כזה.
אשמח למענה מפורט!
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלומי פ;1064570:
האם יש אפשרות באינדזיין של חיפוש מה שנקרא בוורד "הטקסט בתיבה חפש את"?
לדוגמא: אני רוצה לחפש נקודה שאחרי / לפני סגנון מסויים, ולהחליפה ברווח קשיח.
יש עוד מקרים שנתקלתי שהייתי צריך סגנון חיפוש כזה.
אשמח למענה מפורט!
תודה מראש לעונים

באינדזיין,
להחליף בכל מה שיש בחיפוש זה $0
אם חלק מהחיפוש הוסגר בסוגריים, אז כל סוגריים זה קבוצה וניתן להחליף ב$1 $2 וכו'
יש לשים לב שאם חלק מהטקסט בחיפוש לא בסוגריים, והחזרתם $1 וכו' הוא יעלם.
ניתן ליצור עד 9 קבוצות.

• הוסף לסימניות
לגבי מה שבקשתם ספציפית. זה אי אפשר.
לא ניתן לחפש כמה סוגי עיצוב בב"א.
העיצוב שמחפשים הוא לכל מה שמחפשים.
לכן לא ניתן למצוא נקודה שאחרי סגנון.

ניתן בתחכום, אך לא בחיפוש אחד.

• הוסף לסימניות
גם בוורד אי אפשר. (חיפוש משהו שהוא בסגנון פסקה אחד, שנמצא לפני/אחרי סגנון פסקה אחר)
בתג כן.

• הוסף לסימניות
לידע כללי,
התוכנה שדווקא כן מאפשרת זאת:
תג.

• הוסף לסימניות
אני יודע שיש בתג חיפוש והחלפה כזה, זכיתי ללמוד תג בפרוג.
על כל פנים אני אסביר את עצמי אולי יותר טוב או אפילו אתן דוגמא ספציפית שכעת מונחת לפניי. יש לי קובץ עם סעיפי הלכות, אני רוצה להפוך את הריוח שאחרי הנקודה לרווח קשיח (מצ"ב תמונה). זאת הדוגמא כעת, כמובן שיש עוד דוגמאות, יכול להיות שיש אפשרות לעשות החיפוש והחלפה בצורה אחרת ולא חיפוש אחרי סגנון, לי זה לא משנה העיקר התוצאה.
דרך אגב, בשביל הכנה לעימוד בתג, עושים שתילת קודים ע"י חיפוש והחלפה "הטקסט בתיבה חפש את", משמעותה לשתול את הקוד שאני רוצה אחרי החיפוש, ואני שאלתי לעיל האם יש גם חיפוש והחלפה כזה גם באינדזיין?
תודה!

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 23.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלומי פ;1064734:
אני יודע שיש בתג חיפוש והחלפה כזה, זכיתי ללמוד תג בפרוג.
על כל פנים אני אסביר את עצמי אולי יותר טוב או אפילו אתן דוגמא ספציפית שכעת מונחת לפניי. יש לי קובץ עם סעיפי הלכות, אני רוצה להפוך את הריוח שאחרי הנקודה לרווח קשיח (מצ"ב תמונה). זאת הדוגמא כעת, כמובן שיש עוד דוגמאות, יכול להיות שיש אפשרות לעשות החיפוש והחלפה בצורה אחרת ולא חיפוש אחרי סגנון, לי זה לא משנה העיקר התוצאה.
דרך אגב, בשביל הכנה לעימוד בתג, עושים שתילת קודים ע"י חיפוש והחלפה "הטקסט בתיבה חפש את", משמעותה לשתול את הקוד שאני רוצה אחרי החיפוש, ואני שאלתי לעיל האם יש גם חיפוש והחלפה כזה גם באינדזיין?
תודה!

לגבי השאלה הראשונה, חפש:
^([א-ת]\.)\s
והחלף ב$0ואחריו שים רווח קשיח.

לסעיפים בני שתי אותיות כתוב אחרי הא-ב שבסוגריים גם{1,2}

לשאלה השניה עניתי קודם, ראה.

• הוסף לסימניות
אליעזר, ואם יש סעיפים עם 2 אותיות? סעיף יד, סעיף כז וכו'?
אולי עדיף לחפש:
קוד:
^.{,2}\.\s

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1065383:
אליעזר, ואם יש סעיפים עם 2 אותיות? סעיף יד, סעיף כז וכו'?
אולי עדיף לחפש:
קוד:
^.{,2}\.\s

כתבתי לו זאת בהמשך ההודעה.

• הוסף לסימניות
היתה לי בעיה דומה, והפתרון האלטרנטיבי היה להוסיף תו מסוים שלא נמצא בכל המסמך אחרי הסגנון,
כלומר לדוגמא, חיפוש סגנון 'סעיף' החלף בנמצא 0 וB.
בשלב השני חיפשתי B ורווח (ללא סגנון מסוים) והחלף בכלום, והופ נעלמו כל הרווחים המיותרים שאחרי אותו סגנון.
מקווה שהובנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה