כללי חיפוש והחלפה באינדיזיין CS3 באנגלית

• הוסף לסימניות
אני צריכה את עזרתכם כיצד לבצע את הפעולה הבאה:
בעימוד של גמרא בראש העמוד רשום דף פח עא וצריך להמיר ל: דף פח ע"א (עם מרחאות). היות שזה מותאם לעמודי הספר זה לא במסטר.
איפה אני מבקשת ממנו שיחפש את עא ויחליף בע"א?
תודה רבה למגיבים.

• הוסף לסימניות
יש בתפריט EDIT את FIND/CHINGE
כתבי בשורה ראשונה עא
ובשורה שניה ע"א והוא יחליף

• הוסף לסימניות
נעמי, שלום.
תודה אך הוא מחפש צירוף של עא גם בתוך מילה כמו ישמעאל והוא משנה.
איך אני מגבילה אותו לעא בלבד?

• הוסף לסימניות
אולי תעשי :
רווח עא ורווח
ואז בשורה השניה: רווח ע"א ורווח, זה אמור לעבוד

• הוסף לסימניות
סתם מעניין, למה לא לעשות את זה ידני, הרי כתוב רק פעם אחת בספר עמוד ע"א, נכון?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לתמיהתה של נעמי.

• הוסף לסימניות
זה תמיהות של נשים שלא לומדות גמרא. לכל דף יש מצב של ע"א או ע"ב, וזה חוזר על עצמו. אין שום הצדקה לעבור עמוד עמוד.

• הוסף לסימניות
נעמי, טוב, ניסיתי את עצתך עם הרווחים, ולא הולך. הוא מודיע 0 החלפות.

• הוסף לסימניות
תנסי רווח עא בלי רווח אח"כ.
אצלי הוא מוצא את זה מיד.

• הוסף לסימניות
תנסי רווח עא בלי רווח אח"כ.
אצלי הוא מוצא את זה מיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעלולה;309975:
נעמי, שלום.
תודה אך הוא מחפש צירוף של עא גם בתוך מילה כמו ישמעאל והוא משנה.
איך אני מגבילה אותו לעא בלבד?

הכותרות למעלה, מגיעות בסגנון כותרת?
חיפוש רווח רגיל עא רווח להחלפה מתאימה.

• הוסף לסימניות
אצלי יש אפשרות של whole word שצריך לסמן אותה ואז הוא מחליף רק את המילה שביקשת ולא כזו שמוטמעת במילה אחרת. אבל זה בcs4 , אני עדיין זוכרת שלמדתי אפילו ב-cs2 שיש אפשרות כזו, רק זה לא נראה אותו דבר, יש אצלך אייקון כזה (שכשעוברים עליו רואים whole word) או אפשרות כזו כתובה?

• הוסף לסימניות
אפשר כמובן לחפש משהו בסגנון כזה: (דף \w+? )(עא)
ולהחליף ב: $1ע"א

• הוסף לסימניות
ונתנו10 זה נכון,
זה נמצא באפשרויות החפש/החלף Grep

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה